Levent’ten Tabip Odası’na ziyaret

26 Mart 2014 15:26

Hafta sonu Genel Başkan Gültekin Uysal’ı ağırlayarak, gövde gösterisi yapan Demokrat Parti Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, Isparta-Burdur Tabip Odası’nı ziyaret etti.

Genç ekip ruhunu Isparta Belediyesi yönetimine yansıtmak üzere çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent ve ekibi, Isparta-Burdur Tabip Odası Doç. Dr. B. İlker Büyükyavuz’u ziyaret etti. Oda yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette projelerini anlatan Ömer Levent, Isparta’da bazı alanlarda doktor bulunmadığından yakındı.

PROFESÖR BEYİN CERRAHI YOK!

Birçok hastanın bu bölümde doktorun bulunmamasından dolayı başka illere gitmek zorunda kaldığını ancak birçok insanın maddi gücünün bulunmaması nedeniyle çocuklarını tedavi ettiremediklerini ifade eden Levent, ‘’Isparta’nın sağlıkta birinci olabilmesi için her anlamda donanımlı olması gerekiyor. Ancak halkı dinlediğimiz kadarıyla Isparta sağlıkta birinci değil. Çünkü insanlar sağlık alanında çok şikâyetçi. Özellikler yeni doğan kardiyolojisi konusunda çok şikâyetler alıyoruz. Ayrıca gelen şikayetler arasında da Isparta’da profesör unvanında beyin cerrahı olmadığı yönünde iddialar var. Şimdi sormak lazım. Yatak sayısı bakımından birinci denilen Isparta için yatak sayısı mı önemli, yoksa nitelikli doktor sayısı mı önemli? Yetkililer sağlıkta önde gelen il olarak gösterilen Isparta’daki bu açıkları neden kapatmıyor? Biz bu konuda kim sorumluysa onları göreve davet ediyoruz” dedi. 

Isparta-Burdur Tabip Odası Doç. Dr. B. İlker Büyükyavuz da DP Adayı Ömer Levent ve ekibine seçimlerde başarılar diledi.

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...