‘’Yalıtımda paranın yarısı cebimizde kalacak’’

26 Mart 2014 15:31

Emre Mahallesi’nde meydanı dolduran yüzlerce kişiye seslenen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yalıtım malzemesi fabrikasında üretilen malzemenin Ispartalıya yüzde 50 ucuza verileceğini söyledi. 10 bin kişilik kongre merkezi yapacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  Emre Mahallesi’nde yüzlerce kişi tarafından karşılandı.  Başkan, Belediyenin yalıtım fabrikasında üretilen malzemenin Isparta halkına yüzde 50 ucuza verileceğini söyledi. 2017 yılı itibari ile enerji kimlik belgesi almak için yalıtımsız binalara ısı yalıtımı yaptırmak zorunlu,  Başkan Günaydın’ın bu açıklamasıyla, yalıtım harcamalarının yarısı vatandaşın cebinde kalacak. Üç yılda850 kmasfalt çalışmasının biteceğini belirten Başkan Günaydın, “Belediye Kültür Sinemasına,  Süleyman Demirel Kongre merkezine sığamıyoruz.  10 bin kişilik Kongre Merkezi ve Toplantı Salonu yapılacak” dedi. Başkan Günaydın, sertleştirilmiş mermer üretim fabrikası kuracaklarını da açıkladı.   

BELEDİYE BAŞKANI GÜNAYDIN

‘’HIRSIZ DA ALÇAK DA SİZSİNİZ’’

Emre Mahallesi’nde açık hava mitingi düzenleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “AKP 6 adam kiralamış Hırsız Ziya’  diye bağırttırıyorlar. Kendi adınızı bana takacağını mızı zannediyorsunuz? Siz bana bunu söylediniz o zaman hırsız da sizsiniz alçak da sizsiniz” dedi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emre Mahallesi’nde düzenlenen açık hava mitinginde AK Parti’ye ateş püskürdü.  Kendi yolsuzluklarını, kendi hırsızlıklarını kapatmak için kendisine iftira atıldığını öne süren Günaydın, “ Geçen gün bir mahallede mitingte  6 tane adam tutmuşlar ‘Hırsız Ziya’  diye bağırttırıyorlar. Devletin gücüyle sizlere büyük hizmetler yapacağız dediler.  Balaman 4 bin kişilik iş sahası sözü verdi. Ben Isparta’yı baştan aşağı soyacaklarını bildiğim için o zaman ben vazifemi yaptım. Bunların soyacağını söyledim. Hatta uçaktan 1 milyon küpür attım.  Şimdi bu belalardan kurtulduk. 150 milyon lira borcun altından kalktık. Şu anda ayda 2 milyon liralık taksitlerimiz devam ediyor. O zaman o borçları ödeseydi, 5 liralık ihaleyi 15 liraya vermeseydi yani paralar kaçmasaydı o zaman para hizmete dönecekti. AKP Milletvekili Sadi Bilgiç, ya anlamıyor bu işten ya bilgisi yok, diyor ki ‘Aybatılı’nın yerini yıktı’ diyor. Onu yıkan AKP’liler. Yıkıp karşı tarafa verdiler. Otopark cami belediyeye verildi.1 metrekaredükkan yok hepsi karşı tarafa verildi. Siz o zaman biriniz il başkanıydınız biriniz vekildiniz. Siz yaptınız burayı. Be insafsızlar buna cevap versenize.  Bozacının şahidi şıracı olursa olacağı bu. Ondan sonra bu utanmazlar 6 adam kiralıyorlar Hırsız Ziya diye bağırttırıyorlar. Ben Emre Mahallesi’nde büyüdüm. Siz böyle söyleyerek Günaydın’ın böyle olacağını mı zannediyorsunuz. Kendi adınızı bana takacağını mızı zannediyorsunuz? Hırsız da sizsiniz alçak da sizsiniz. Siz bana hırsız diyemezsiniz. Sizlerden de 30 Mart’ta bunların ifadelerini almayı istirham ediyorum” dedi.    

 

Bu haber 741 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...