Saadet Partisi seçim startını veriyor

28 Eylül 2012 19:10

Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığı, genel merkezden gelen 5 kişilik ekiple birlikte Isparta’da gezilmedik ilçe, belde ve köy bırakmayacak. Çalışmalar 3 gün sürecek.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan çalışma kapsamında şehre gelen 5 kişilik ekip Isparta’da gezilmedik ilçe bırakmayacak. Konuya ilişkin dün bir basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gencay, 3 gün sürecek çalışma kapsamında genel merkezden gelen partilileriyle birlikte 5 ekip Isparta’da gezilmedik ilçe ve belde bırakmayacaklarını söyledi.

Başkan Gençay, Türkiye’nin ve Isparta’nın sorunlarının çok büyük olduğun ifade ederek, “Bu sorunların çözümü Saadet Partisinde. Bunu her gittiğimiz yerde anlatacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan CHP, MHP ve Ak Parti’nin bu sorunlara çözüm getiremediğini ve asla getiremeyeceğini gittiğimiz ilçelerde, beldelerde ve köylerde halkımıza anlatacağız” dedi.

Başkan Gençay, Kemal Dervişi’in uyguladığı programlara değinerek, “Derviş görevinden ayrılırken AK Parti’ye, ‘Benim görevimi çok iyi şekilde yapıyorsunuz, teşekkür ederim’ diyerek ayrılmıştı. Bu hükümet Kemal Derviş’in programını yürütüyor. Bu programın Türkiye’ye faydası yok. Biz bunu halkımıza anlatacağız” dedi.

Öte yandan Isparta’nın sorunlarından da bahseden Başkan Gencay, “Isparta her platformda geride kalmıştır. Isparta’da nüfus azalıyor. Neden? Çünkü insanlar memnun değil. Şehrimiz yine üvey evlat muamelesi gördü ve teşvikte gereken yeri alamadı. Hükümetin Türkiye genelinde yaptığı duble yollardan en az faydalanan il Isparta’mız oldu. Türkiye’nin elmacılıkta önemli ölçüde ihtiyacını karşılayan Isparta’da üretici zor durumda. Hükümet buna kalıcı bir çözüm bulamamıştır. Hızlı tren ve benzeri projelerde Isparta yine es geçilmiştir. Turizmde hak ettiği noktaya getirilememiştir. Türkiye’nin genel menfaatlerinden en az yararlanan il Isparta olmuştur. Biz bu durumu gittiğimiz yerde tüm halkımıza anlatacağız ve çözümün sadece ve sadece Saadet Partisi’nde olduğunu göstereceğiz” dedi.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Isparta’ya gönderilen ekiplerin başkanı Galip Akın ise yaptığı konuşmasında Türkiye’nin gelir dağılımındaki adaletsizliğin giderilmesi için partilerinin geçmişte çözüm bulduğunu ve iktidara gelmelerinde yine çözüm bulacaklarını söyledi. Akın, “Türkiye’de şu anda bulunan gelir dağılımındaki adaletsizlik, kimine paralı havuzlar yaptırıp yüzdürürken kimine de açlık ve safelati getirmiştir. İnsanlarımız iş-aş derdinde. Biz Refah Yol hükümeti döneminde havuz sistemini kurduk. Bu sistem sayesinde rantçıların cebine giden hortumları havuza döndürdük ve bu sayede de gelir dağılımını düzelttik. İktidara geldiğimizde yine gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldıracağız” dedi.

 

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...