TKDK’ya 41,4 milyon bütçeli 43 proje sunuldu

27 Mart 2014 18:42

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 12. Başvuru çağrı ilanı kapsamındaki proje kabul sürecini 21 Mart 2014 Cuma günü tamamladı.

Bu kapsamda Isparta İl Koordinatörlüğüne  Besi ve Süt Hayvancılığı, Süt ve Süt ürünleri İşleme, Et ve Et Ürünleri İşleme, Meyve-Sebze Soğuk Hava Depolama ve Tasnifleme, Gül Ürünleri, Tıbbi ve Aromatik bitkiler, Süs Bitkisi Sera kurulumu, Dokuma Sanayi, Mermer İşleme, Altın işçiliği, Metal işleme ve Turizm gibi farklı alanlarda toplamda 41,4 milyon bütçeli 43 proje sunuldu.

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü’nden yapılan duyuruda; “Çağrı dönemi boyunca  kurum olarak mesai mevhumu gözetmeden yoğun bir çalışma yapılmış, yatırımcılarla bire bir ilgilenilmiştir. Hatta bölgemize  daha fazla yatırımcı çekmek ve AB fonlarından payımızı artırmak için Isparta sınırlarıyla bağlı kalmadan yatırımcılarla, birliklerle görüşülmüştür. Tüm bu gayretlerin neticesi olarak 41,4 milyon bütçeli yatırım Isparta’ya kazandırılmıştır.

Proje tanıtım ve kabul süreci boyunca desteklerini esirgemeyen Başta Sayın valimiz Vahdettin ÖZKAN’a, İl Tarım Müdürümüze, İdare Amirlerimize, Ticaret ve Esnaf Odalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...