“Ispartaspor daimi gelirlere kavuşturulacak”

27 Mart 2014 18:42

Doğru Yol Partisi (DYP) Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu, Ispartaspor için önemli projelerini olduğunu açıkladı ve takımı daimi gelirlere kavuşturacağını söyledi.

DYP adayı Uslu, Ispartaspor için kenti birlik ve beraberliğe davet ederken, “Isparta’mız klas ve özel bir şehirdir.  Ispartaspor, Isparta futbolunun amiral gemisidir. Ispartaspor’suz Isparta’da sporu düşünmek mümkün değildir. Isparta’da tüm kesimleri birleştiren tek ortak paydadır.” diye konuştu.

Mehmet Uslu: “Son yıllarda Ispartaspor neden yok oldu diye herkes konuşuyor. Herkes bir şeyler söylüyor. Ama kimse icraatta bulunmuyor. Son günlerin popüler bir lafı var. ‘Ben lafa değil, icraat bakarım’ diye. Bende aynen söylüyorum biz bazıları gibi lafla sözle hareket etmeyiz. İcraatlarımızla konuşuruz. Takımın biran önce daimi gelirlere kavuşturulması gerekiyor. Ispartaspor’un düşmesinin nedeni: tek bir kuruş gelirinin olmayışıdır. Türkiye’de ve dünyada geliri olmayan profesyonel tek takım belki de Ispartaspor’dur. Son yıllarda büyük sıkıntılar çekiliyordu. Bu da bir yerde patladı. Kalıcı bir gelirin olmayışından bu tür sıkıntılar oldu. Şehir birleştiği zaman, bütün engeller aşılacaktır. Ispartaspor’un borçları çok abartılarak kamuoyuna yansıtılmaktadır. Hâlbuki Türkiye’de profesyonel kulüplerin çoğunda aynı sıkıntılar mevcuttur. Yardımcı olmak isteyen kişilerde bu nedenlerden dolayı uzak duruyorlar. Isparta Vali’sinin, Belediye’nin, Milletvekillerinin, işadamlarının desteğini almış bir Ispartaspor Kulübü, bu yüklerden rahatlıkla kurtulabilir. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum, bu takımı kimseye muhtaç etmeden daimi gelirlere kavuşturacağız.

ISPARTASPOR’A PARA AKACAK

Ispartasporumuz için adeta kesenin ağzını açacağız. Şehir içinde ki otoparkların tamamını kulübümüze tahsis edeceğiz. Kömür girişlerinden ve otogar çıkışlarından pay aktaracağız. Stadın kenarlarını Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile yapacağımız protokolle Ispartasporumuza tahsis edeceğiz. Profesyonel bir yönetim anlayışı ile bu takımı önce 3. Lige oradan da PTT ligine kadar çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

            

Bu haber 858 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...