"Huzurevi profesyonel bakımevine dönüştürülecek"

27 Mart 2014 18:44

Doğru Yol Partisi Isparta Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu: “Dünün gençleri, bugünün YAŞLILARI  her şeyin en iyisine layık. Bu düstur ile yola çıktı ve ilimizde bulunan huzurevini ‘Profesyonel Bakımevine’ dönüştürmeye karar verdik” dedi.

Başkan adayı Mehmet Uslu, konuya ilişkin projesini şu şekilde açıkladı: “Kimi maddiyatsızlıktan, çaresizlikten kimi ise hayırsız evlatları yüzünden Huzurevine gitti. Bizde onların hakiki evlatları olarak borcumuzu ödeyeceğiz. Profesyonel Bakımevimizde 24 saat doktor ve sağlık personeli desteği ile hizmet verilecektir. Profesyonel bakım hizmetleri kapsamında birçok hastalığı olan büyüklerimizin tedavisi yapılacaktır.   Kısmen ya da tamamen yatağa bağımlı, felçli, kalça ve kemik kırığı olan veya ameliyat sonrası bakıma ihtiyaç duyan yaşlılarımıza hizmet verdiğimiz iki Yoğun Bakım Ünitesi de mevcut olacak. Özel bakım ünitelerimiz, kumanda kontrollü otomatik hasta yatakları, havalı yataklar, aspirasyon cihazları, EKG makinesi, monitör, sterilizatör, oksijen tüpü, steril pansuman aletleri, nebulizatör, serum, mama pompası gibi medikal malzeme ve cihazlarla donatarak, özel hastaneyi aratmayacağız.

SOSYAL ALANLAR VE HARİKA YEŞİL ALANLAR

Yaşlılarımızın günlük hayatta vakit geçirebilecekleri oyun salonları ve internet cafeleri olacak. Buralarda yaşlılarımız hem eğlenecek hem de öğrenecek. Ayrıca her ay onların hayattan kopmamaları için el becerisine dayalı eğitici programlar düzenleyeceğiz. Yaşlılarımızın rahatça dolaşabilmeleri için bakımevinin bahçesini harika bir yeşil alana çevireceğiz. Yaşlılarımız burada oturmak ve vakit geçirmekten zevk alır hale getireceğiz.

 

 

Bu haber 807 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...