Çelik Çatıda son aşamaya gelindi

27 Mart 2014 18:47

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesine yapılan Ulusal ve Uluslar arası Fuar alanı inşaatında çelik çatı kaplamada son aşamaya gelindi. Yaklaşık 10 bin m2 kapalı alan olacak bu sosyal tesisin çelik konsorsiyumdan oluşan çatısında son aşamaya gelindi. Bilindiği üzere talihsiz bir kaza geçirilmiş ve bu kaza sonrasında yeni eklendi proje ile geliştirilen Gökkubbe projesi artık kendini göstermeye başladı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın inşaattaki çalışmaları yakından inceledi. Çatısının neredeyse tamamlandığı Ulusal ve Uluslar arası fuarlara ev sahipliği yapacak olan bin Günaydın’a yeni bir ivme kazandırdı. Bu projenin tamamlanmasından sonra Isparta’nın çeşitli bölgelerinde yapılan projeden daha büyük yada alana göre daha küçük sosyal tesislerin inşa edileceğini müjdeledi.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Isparta’mızın ve bölgemizin en büyük sosyal tesisini inşa ediyoruz. Bu tesisimizden sonra da Isparta’mızda bu projemizden daha büyük ve küçük sosyal tesisler inşa edeceğiz. Gökkübbemizin çelik bağlantıları hemen hemen bitmek üzere. Bundan sonra tesisimizde yeni eklentileri yapmaya başlayacağız. Fuar alanımızda geniş bahçe ve bahçe içerisinde kapalı mekanlar oluşturacağız. Böylece fuar alanımız tam anlamıyla kendini göstermiş olacak. Bu gün konu ile ilgili uzman arkadaşlarımız ile yapacağımız çalışmaları istişare edeceğiz. Fuar alanımız sadece fuar alanı olarak değil mahallemizin çeşitli sosyal etkinliklerinde ve Pazar alanı olarak ta kullanılmasına imkan verecek şekilde inşa edilmiştir. Gökkubbe projemiz halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber 886 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...