“Isparta Belediyesi tartışmasız AK Parti’nin”

27 Mart 2014 18:54

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, yerel seçimlerde sonucun şimdiden belli olduğunu söyledi. Zabun, “Açık ve net, tartışmasız Isparta Belediyesi zaferi Allah'ın izniyle AK Parti'nin olacaktır" iddiasında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, seçime saatler kala öngörüsünü açıkladı. Isparta Belediyesi seçimlerine yönelik MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın'ın önde olduğuna dair yanlış bilgilendirme ve pompalamalar yapıldığını belirten Zabun, "Biz sahadayız, her gün vatandaşın içerisindeyiz. Zengin ekibi ile vatandaşın teveccühünü almış durumdayız. Açık ve net, tartışmasız Isparta Belediyesi zaferi Allah'ın izniyle AK Parti'nin olacaktır" iddiasında bulundu.

“PARTİLER YANLIŞ TUTUM İÇİNDE”

Muhalefet partilerin seçim sürecinde yanlış bir tutum izlediğini de belirten Zabun, şöyle devam etti: "Seçim sürecinde muhalefet yanlış bir tutum izliyor. Ülkeyi yanlış yere götürmek isteyenler ve uluslararası güçlerin oluşturduğu mesaj kirliliği karşısında AK Parti düşmanlığı körükleniyor. Biz vesayet rejimine hep karşı çıktık. Güç odaklarına sırtımızı dayamadık. Milletimize güvenerek milletimizin yanında yer aldık. Bu saldırılardan pirim yapacağını zanneden muhalefet bu noktadan AK Parti'ye yükleniyor. Türkiye'nin önüne projeler, öneriler, talepler ve beklentiler koymak yerine çeşitli odakların oluşturduğu yalanların peşinden gidiyorlar ve partimize saldırıyorlar. Muhalefet 4 elle saldırıyor ama neticede AK Parti oylarını artırarak güç kazanıyor. İktidarlar milletin oylarıyla gelirler, milletin oylarıyla giderler. Milletin farklı bir tercihi olursa biz saygı duyarız. Yüzünü millete dönmeyenler ucuz hesap yapıyorlar. Gittikleri yol yanlıştır. Millete rağmen siyaset yapmaktan vazgeçilmeli.”

 

Bu haber 893 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...