“Hayırsız adamların Isparta’ya da hayrı olmaz”

27 Mart 2014 18:56

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçim mitinginde yine AK Parti’ye yüklendi. Başkan Günaydın “Hayırsız adamların Isparta’ya da hayrı olmaz. Biz de hayırları olacak diye seçmişiz. Zaten saldırmaları psikolojilerinin bozuk olduğunu gösteriyor” dedi. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçim mitingleri kapsamında Sarıidrisliler Derneği üyelerine seslendi. Başkan Günaydın’ın hedefinde yine AK Parti vardı. Konuşmasına vatandaşlardan sadece belediye başkanlığı değil Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi’nde de çoğunluğu sağlamak için oy desteği isteyen Başkan Günaydın, “Recep Özel çıkıyor Yusuf Ziya Günaydın Yusuf Ziya Günaydın’ diyor başka bir şey demiyor. Başınıza Günaydın kadar taş düşsün! Süreyya Sadi Bilgiç tv’ye çıkıyor. Program yapan çocuklara bağırıyor. O hakaretlere o laflara gazeteciler bile dayanamadı. Bu Yusuf Ziya Günaydın neymiş yahu! Bunlar bana iftira atıyorlar. Yalancılık kisvesine bürünmüşler. Yalanlarını örtmek için bizi yalancılıkla suçluyorlar. Siz bu memleketi soydunuz. Biriniz il başkanıydı biriniz milletvekiliydi. Ses çıkarmadınız. Engellemediniz. Isparta’yı soydurdunuz” dedi.

“AİLEMLE VE BENİMLE UĞRAŞMAYIN”

 Isparta’ya yeni bir devri yaşatmak istediklerini belirten Günaydın, şöyle devam etti; “Tarihimizi ve onurumu yükseklere çıkarmak için Etnografya Müzesi kurduk. Boş zihinler ancak tenkit ederler. İş yapan adam projelerle uğraşır. Türk tarihini ortaya çıkaran bir müze yaptık. Onlar tarihi bilen adam değil ki. Bunlarda mercimek tanesi kadar bilgi olsa gelirler benim ayağımı elimi öperler. Kıskanç oldukları için bu insanlar 12 yıldır hizmet yapamadılar. Kasten  yapıyorlar. 5 yılda bir belediyeye 10 müfettiş gelir. Bize 113 müfettiş gönderdiler. Bizi yok etmek için ama yok edemediler. Bir dirhem Isparta’ya hizmetleri olmuyor. Neden  sigorta teşviklerini almadınız. Neden fabrikalarımızı çevre illere taşıttınız. Neden vazifenizi yapmıyorsunuz? Gidin işinize bakın Benimle, ailemle,  MHP’nin kalitesiyle uğraşmayın. Bunların artık memlekete hizmet edemeyeceği orta çıktı. Hizmet edeni de yok etmeye çalıştıkları için ben de inadına hizmet üretiyorum inadına çalışıyorum. 

“PSİKOLOJİLERİ BOZULMUŞ”

Adam miting yapıyor Tape kayıtlarıyla göstereceğim ona diyor. Onu göstermene gerek kalmadı. 172 yılla yargıladılar şimdi 30 yıla düştü. Beni ihaleye fesat karıştırmakla suçluyorlar. Asıl fesat sizsiniz. Ayın 30’unda kimin fesat olduğu anlaşılacak.  O fesat karıştırdı dediğiniz ihaleyi canlı yayında yaptık. O ihaleye KİK’de şahit. Hayırsız adamların Isparta’ya hayrı olmaz Biz de hayırları olacak diye seçmişiz. Zaten saldırmaları psikolojilerinin bozuk olduğunu gösteriyor.

“O ADI TAKAMAZSINIZ KARDEŞİM”

Halk pazarında işe yaramayan yerler belediyeye veriliyor Yüzde 53’ünü Isparta halkı aldı diye kandırıyor. Sonra da bana yalan söylüyor diyor. Soyguncu hırsız sizsiniz. Kendinize güzel yakışmış olan o isimleri bana takmak istiyorsunuz. Takamazsınız kardeşim. Sizin durumunuz bozacının şahidi şıracı. Siz kime laf söylüyorsunuz.

“HALEN BALAMAN TAKSİDİ ÖDÜYORUM”

Biz Isparta’nın kölesiyiz. Kaç gündür söylüyorum. Gelin fabrikayı görün günde 70 tır mal sattığımızı gelin görün.  Fabrikalarda kaç kişi çalışıyor diyor? O fabrikada 35 kişi çalışıyor.  5 fabrikada 250 kişi, taş fabrikasında 78 kişi çalışıyor. Bunu mu öğreneceksin. Sen Isparta’ya giren paraya bak. İller Bankası’ndan aldığımız para 1 milyon 900 bin lira. Ben zaten her ay yapılandırmadan 2 milyon lira Balaman borcu ödüyorum. 50 taksitini ödedik, hala 11 taksiti var.”

Bu haber 950 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...