MHP sandık orucu tutacak

28 Mart 2014 19:43

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde görev alacak sandık görevlileri, müşahitler ve mahalle temsilcilerine bir yemek verdi.

Böcüzade Düğün Salonu’nda verilen yemekte konuşan MHP Isparta Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, sandık görevlilerinin hayati bir görev üstlendiğini söyledi. Partililere birlik, beraberlik içerisinde sağduyulu, aklıselim davranarak kalan günlerin en iyi şekilde değerlendirilmesini isteyen Korkmaz, “MHP İl Başkanından, çaycısına kadar herkes Yusuf Ziya Günaydın’ın arkasındadır” dedi.

Sandıklara sahip çıkılmasını isteyen Milletvekili Korkmaz, “Parti olarak seçim öncesi, sırası ve sonrasında her türlü önlemlerimizi aldık. Sandığa sahip çıkma noktasında yerimizi terk etmeyelim, istişare iletişimi koparmayalım. Soğukkanlılıkla, sabırla görevimizi devam ettirelim, 30 Mart’ta yine üç hilali belediye burçlarına dikelim” şeklinde konuştu.

MHP’nin meselelerine sahip çıkan bir parti olduğunu söyleyen Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın da, bir günlüğüne sandık başından ayrılmama adına seçim orucu tutulması gerektiğini dile getirdi. Günaydın, “Genel Başkanımızda ‘sandıklara sahip çıkın. Bir günde olsa seçim orucu tutun’ diyor. Sandıklar açıldıktan sonra sayılması yetmiyor. Sandıkların seçim kurulunda da takibini yapacağız. MHP meselelerine nasıl sahip çıktığını sandıkta gösterecek. MHP olarak ülkemize nasıl sahip çıktığımızı göstereceğiz” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 1124 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...