“Isparta’yı unutmuş olan hükümete gereken cevabı vermeniz gerekiyor”

28 Mart 2014 19:51

Halıkent Mahallesi’nde düzenlenen mitingde MHP İl Başkanı İsa Yalçın, seçmenlere seslendi. Pazar günü kader seçimi yapılacağını belirten Yalçın, “Getirdikleri belediye başkanlarıyla halkımızı fakirleştirdiler, kaynakları yandaşlarına aktardılar. Bunu da hükümet gücüyle yaptılar. Isparta’yı unutmuş olan hükümete gereken cevabı vermeniz gerekiyor” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, önceki gün akşam Halıkent Mahallesi’nde düzenlenen mitingle seçmenlere seslendi. Pazar günü yapılacak olan seçimde önce Isparta’nın sonra ülkenin geleceği ile ilgili işaret verileceğini belirten Yalçın, “Maalesef 2002’de başlayan süreçte Türk siyaseti kirlenmiştir. Siyasette milletin gözünde birilerini küçük düşürmek için her türlü oyunun oynanması gelenek haline geldi. Ancak kimin milleti için hizmet içine girdiğini kimin de yandaşları için siyaset yaptığını herkes biliyor” dedi.

“BUNA DUR DİYECEK OLANLAR SİZLERSİNİZ”

Pazar günü bir kader seçimi yapılacağını ifade eden Yalçın, “Bu seçimde önce Ispartamızın sonra ülkemizin geleceği ile ilgili işaret vereceğiz. Bugün konuşulan meseleleri biliyorsunuz. Buna sebep olan AKP iktidarıdır. Geldikleri zaman yolsuzluk, yasaklar diye başladılar milletin manevi değerleriyle oynadılar. Getirdikleri belediye başkanlarıyla halkımızı fakirleştirdiler, kaynakları yandaşlarına aktardılar. Bir takım iftiralarla yalanlarla dolanlarla itibarsızlaştırmaya başladılar. Buna dur diyecek olan sizin iradenizdir. Sandıkta Isparta en doğru kararı verecektir. Biz 54 yıldır bu şehrin düştüğü yerden kalkması için mücadele veriyoruz. Sizin vermiş olduğunuz destekle Belediye Başkanımız Isparta’yı bu noktaya getirmiştir. Isparta artık zenginleşti. Birileri yine bize o kötü günleri yaşatmak istiyor. Ispartalıyı ezmek, hor görmek, kaynaklarını bir yerlere aktarmak istiyorlar. Bunu hükümet gücüyle yapıyorlar. Isparta’yı unutmuş olan hükümete gereken cevabı vermeniz gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 835 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...