Bozanönü yolu asfaltlandı

28 Mart 2014 19:59

Isparta Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşların yoğun istekte bulunduğu ve son site ziyareti sırasında dile getirilen 3 Nolu Giriş kapısından Bozanönü-Akkent TOKİ yolunun genişletilmesi ile birlikte asfaltı ve yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasından Eğirdir Yolu’na çıkacak olan yolun açılması işleri tamamlandı. Bozanönü yolunun asfalt çalışmasının ilk etabı da bitirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Bozanönü yolunun geleceğe yönelik olarak genişletildiğini ve ilk etabının asfaltının tamamlandığını söyledi. Eğirdir yoluna çıkacak bağlantı yolunun da açıldığını ve stabilize çalışmalarının bitirildiğini söyleyen Başkan Günaydın, “Bozanönü yolunun ilk etabı tamamlandı. İleri bölümünde ise elektrik direkleri var bunların kaldırılmasını bekliyoruz. Çalışmalar Bozanönü’ne kadar götürerek, şehir gelişiminin önünde ilerliyoruz. Bundan sonra da bu tarzda çalışmalar devam edecek. Yakın köylerimizle ilgili bağlantı yollarımızın tamamı da bitirilecek. Yeni dönemimizin ilk üç yılında da 850 km’lik ara yollarımızın altyapısıyla birlikte asfaltını gerçekleştireceğiz” dedi.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı da, “Yusuf Ziya Günaydın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu yol hem Bozanönü hem de SDÜ’den gelecek olan yeni imara açılan yolun çok faydası olacak. Eğirdir Yoluna çıkacak olan yolun açılmasından dolayı da esnafımız, başkanımıza çok teşekkür ediyor. Otoban gibi bir yol oluyor, şükran borçluyuz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 939 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...