Vali oyunu ŞAİK Anadolu Lisesi´nde kullandı

31 Mart 2014 15:19

Isparta protokolünün oy kullanmak için adresi ŞAİK Anadolu Lisesi oldu. Isparta Valisi Vahdettin Özkan, saat 10.30’da eşi Ruhan Özkan ile birlikte geldi. Vali Özkan ve eşi Ruhan Özkan, 1297 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Vali Vahdettin Özkan, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. Vali Özkan, vatandaşların huzur ve güven içinde oyunu kullanması için gereken önlemleri aldıklarını belirtti. Özkan, “Mahalli İdareler Seçimi’nin ilimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Isparta ilimizde hem Ispartalı vatandaşlarımız hem siyasi partilerimizin demokratik bir olgunluk içinde seçim kampanyalarını sorunsuz bir şekilde ifa ettiler. Bizim güvenlik birimleri olarak, güvenlik hizmetlerini ve tedbirlerini etkinleştirme yönünde tedbirlerimiz oldu. Bugün seçim koordinasyon merkezi hem güvenlik hizmetleri hem de diğer hizmetlerin aksamadan yürümesi için herkes görevinin başındadır. Isparta ve Türkiye genelinde demokratik olgunluğun belirli bir mesafe kat ettiğini, insanlarımızın hoşgörü içinde siyasi temayül ve tercihlerini sandıklar vasıtasıyla tecelli ettirildiğini, bundan da memleketimiz hayrına kalkınmasına demokratik değerlerin yükselmesine, evrensel insan hakları ve hukuk sistemine ulaşması yönünde büyük bir mesafe aldığımızı görmekten memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

 Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz da oyunu ŞAİK Lisesi’nde kullandı. ŞAİK Anadolu Lisesi’nde oyunu kullananlardan arasında Emniyet Müdürü Mehmet Or da vardı.

Bu haber 1105 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...