“Ş.Karaağaç 5 yıl sonra da aynı kalacak, Günaydın yarın kaldığı yerden devam edecek”

31 Mart 2014 15:22

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Günaydın’ın güven tazelediğini belirten Yalçın, yarın kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Yalçın ayrıca Gönen’de büyük bir sürpriz yaşadıklarını ve seçimi kaybettiklerini ifade ederek Şarkikaraağaç’ta sonuçların iyi olmadığını yine 5 yıl geriden geleceğini ileri sürdü.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’dan sıcağı sıcağına seçim sonuçları açıklaması geldi. Yalçın Isparta’da kazanan Ispartalı olduğunu belirterek “Her gittiğimiz toplantıda bahsettik. Bu seçimlerde kazanan kaybeden değil. Kazanan Ispartalı oldu. Seçim arkada kaldı. Bundan sonra bütün Isparta’nın Belediye Başkanı olarak Günaydın yarın sabah itibariyle kaldığı yerden devam edecek” dedi.

“YALVAÇ’I ÖZELLİKLE İSTİYORDUK”

Öte yandan Yalvaç’ı özellikle istediklerini ve Yalvaç’ın bir değişime ihtiyacının olduğunu ifade eden Yalçın, “Yalvaç’ın istediği şekilde bir ortam hazırladık. İyi de bir başarı elde edildi. Bundan sonra Yalvaç daha farklı olacak. Değişim fark edilecek” diye konuştu.

“SAV’DA GALİP GELECEĞİMİZ BİLİYORUZ”

Diğer taraftan Sav’da 3 oyla geride gözüktüklerini ancak itiraz ettiklerini belirten Yalçın, “Biz öndeyiz ama bizim tespit ettiğimiz bir sıkıntı var. İlçe seçim kurulu itirazımızı kabul edecek. Biz sandıktan galibiyetle çıkacağımızı düşünüyoruz” dedi.

“GÖNEN BİZİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU”

Gönen’de seçimi kaybetmelerinin kendileri için büyük sürpriz olduğunu bildiren Yalçın, “Senirkent bizim 4. Dönemimiz. Kazanmak gerçekten zordu. Ancak hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Gönen’de bizim için sürpriz oldu. Belediye Başkanımız çok çalışkandı. Ama siyasette böyle kazalar olabilir. Üzüntülüyüz.

“Ş.KARAAĞAÇ İÇİN İYİ OLMADI”

Şarkikarağaç’ta için iyi bir sonuç olmadı. Ş. Karaağaç en geri kalmış ilçesidir. 5 yıl sonra yine en geri kalmış ilçesi olacak. Böyle olmasını istemezdik. Yapacağımız bir şey yok. Elimizden geldiği kadar orayı desteklemeye çalışırız” şeklinde konuştu.

Bu haber 868 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...