“Az oy aldık psikolojisinde değiliz”

2 Nisan 2014 19:05

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, yerel seçimlerde Isparta’da 4. parti olmalarının ardından yaptığı açıklamada “Az oy aldık psikolojisinde değiliz. Kimseye kırgınlığımız yok, üzüntümüz hiç yok. Bunu ibadet niyetine yapıyoruz” dedi.

Yerel seçimlerin iddialı partilerinden olan Saadet Partisi resmi olmayan sonuçlara göre ilimizde 4. parti oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından genel bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı Cevat Gençay, üzüntü içinde olmadıklarını belirtti.

“HERKESTEN FARKLI ÇALIŞTIK”

Seçim sürecini en erken başlatan parti olduklarını bildiren Gençay, “Biz SP teşkilatı olarak 9 ay önce adayımızı belirledik. Projelerimiz açıkladık. Elimizdeki imkansızlıklarla en çok oy alan partiden dahi iyi çalıştık. Isparta’da belediyecilik anlayışına yeni bir yön verdik. Çalışmalarımızla anlayışı değiştirdik. Adayımız farklıydı. Kadromuz ve projelerimiz de farklıydı. Gece gündüz çalıştık. Elimizdeki imkanları ve bedenimizi son noktaya kadar değerlendirdik. Teşkilatımızla uyum içerisinde çalıştık. Takatimizin son noktasına kadar çalıştık ve seçime girdik. Seçimde böyle çıktı. Takdir halkındır, saygı duyuyoruz. Kimse pişmanlık duymuyor” dedi.

“BUNU İBADET NİYETİNE YAPIYORUZ”

Öte yandan bu çalışmaları ibadet niyetine yaptıklarını ifade eden Gençay, “Biz burada anladık ki sorumluluğumuzu Isparta’yı düşünerek yerine getirmişiz. O konuda mutlu ve huzurluyuz. Az oy aldık psikolojisinde değiliz. Belediye seçimlerinde doğru seçimler yaptığımıza inanıyoruz. Kimseye kırgınlığımız yok, üzüntümüz hiç yok. Çalışmalarımıza aynen devam ediyoruz. Bunu ibadet niyetine yapıyoruz. Seçilen arkadaşlarımıza da hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

 

Bu haber 834 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...