“Yeni projelerimle Isparta’da büyük hizmetler vereceğim”

2 Nisan 2014 19:08

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın dün belediye binasına düzenlenen törenle çıktı. Törende konuşan Günaydın, “Bana çamur attınızda ne oldu? işte ayaklar altındasınız! Yeni dönemde onları utandıracak hareketlerde bulunacağım. Hatta bize düşmanlık yapanlara belediyede öncelik tanıyacağım belki o zaman utanırlar!” dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre yerel seçimin galibi olan Yusuf Ziya Günaydın, dün koltuğuna törenler eşliğinde çıktı. Günaydın saat 13.30’da Mehter Takımı ve birçok vatandaş eşliğinde karşılandı ve kurban kesildi. Burada halka seslenen Günaydın, önemli mesajlar verdi.

“BANA ÇAMUR ATTINIZDA NE OLDU? İŞTE AYAKLAR ALTINDASINIZ!”

Seçim sürecinde hakikaten zor günler geçirdiklerini belirten Günaydın, “Bazı ambargolarla karşılaştık. Ama biz kendimize güvendik. Sizlerle netice bu oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Geçmişte Isparta büyük bir soygunculuk yaşamıştır. Öyle olmasına rağmen bu olayları bize atmaya çalıştılar. Kendileri adeta sanki sütten çıkmış gibi ak kaşık gibi davrandılar. Eşime, aileme laf söylediler. Bunu konuştunuz da ne oldu? İşte ayaklar altında kaldınız. Siyaset terbiyesi Isparta’da güzel olmalıydı dediğim her zaman buydu. Bu noktaya getireceklerini ve geleceklerini bilmiştim. Gerekli anlarda sert cevaplar vermeme rağmen bunlar hadlerini bilmediler. Ondan sonra da bulanık suda balık avlayacaklarını ve insanları son 3-5 günde kandırarak o havuzdan balık kapacaklarını zannettiler” dedi.

“ONLARI UTANDIRACAK HAREKETLERDE BULUNACAĞIM”

Öte yandan yeni bir devrin başladığını dile getiren Günaydın, şunları söyledi; “Yeni bir devir başladı. Bunlar utanmasını bilmeyecekler ama ben onları utandıracak hareketlerde bulunacağım. Benim tabiatım bu. Isparta Belediyesi’ne huzur ve mutluluk gelecek demiştim. Şimdi ise Isparta’ya daha büyük mutluluk ve huzur gelecek. Isparta her konuda mutluluklar içerisinde hizmetlerini alacak. Her zaman da Isparta kazanacak. 3 Hilalli rozet Türkiye’nin geleceğidir. Hiçbir zaman yakalardan kalkmaması lazım. Ama şuanda hiç kalkmayacak üç Hilal rozetimi kaldırdım ve yerine ay yıldızlı rozetimi taktım.

“BİZE DÜŞMANLIK YAPANLARA BELEDİYEDE ÖNCELİK

TANIYACAĞIM BELKİ O ZAMAN UTANIRLAR!”

Isparta’nın hizmetini engellemek isteyen insanlar ve onların sülaleleri burada yaşıyor. Bu eziyet yaptıkları Yusuf Ziya Günaydın ayırt etmeden onlara da ve ailelerine de hizmet edecek. Geçmiş belediye yönetiminde olduğu gibi hiçbir parti ve kişi ayırmadan bu belediye hizmet verecektir. Bize düşmanlık yapanlar, belediyeye engel olmak isteyenlere bu belediyede öncelik tanıyacağım, onları misafir kabul edeceğim. O zaman belki utanırlar.

“YENİLİKTEN YENİLİĞE GEÇECEĞİZ”

Yenilikten yeniliğe, arayıştan arayışa her zaman geçmek lazım. Şimdi yeni arayışlarımızı tamamladık, yeni projelerimizle Isparta’da büyük hizmetleri vermek istiyoruz. Isparta, tüm vilayetler arasında başlangıca başlamıştır.”

“HİZMETİ ENGELLEMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR

YEDİKLERİ TOKATTAN SONRA DERS ALMALI!”

Öte yandan MHP İl Başkanı İsa Yalçın da “Bize destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Artık belediye başkanımız MHP’nin belediye başkanı değil, Isparta’nın belediye başkanıdır. İnşallah sizin desteğinizle görevini layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Biz kendisinin destekçisiyiz. İnşallah Isparta üzerindeki o karabulutlar, hizmeti engellemeye çalışan insanlar da yedikleri tokattan sonra ders alırlar. Isparta’nın huzurunu bozmaya kalkmazlar. Biz Isparta’da siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesi seviyoruz. Tüm Isparta hizmet etme noktasında belediye başkanımızın yanında ve arkasında olacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber 844 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...