Yalvaç’ta Yeni Başkan Koltuğuna Oturdu

4 Nisan 2014 19:02

Yerel seçimler sonucunda Belediye Başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Partisinden Avukat Halil Hilmi Tütüncü törenle koltuğuna oturdu. 03 Nisan Perşembe günü düzenlenen törende Başkanlığı Halil Hilmi Tütüncü’ye, Başkan Vekili Mustafa Turgut Demir teslim etti.

Pazar günü yapılan Yerel Seçimler sonucu Yalvaç Belediyesi’nin yeni Başkanı olan Avukat Halil Hilmi Tütüncü, Çarşamba günü mazbatasını almasının ardından 03 Nisan Perşembe günü törenle koltuğuna oturdu. Sabah saat 10:00’da düzenlenen törende ilk olarak Belediye önüne gelen Belediye Başkanı Tütüncü, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri ve vatandaşlar, önce burada dua okuyarak yeni dönemin Yalvaç’a hayırlı olması temennisinde bulundular. Ardından belediyeye çıkan yeni başkan Tütüncü ve beraberindekiler belediye birim amirleri ve personeli tarafından asansörün kapısında karşılanıp hoş geldiniz ve hayırlı olsun dilekleri iletildi.

Başkan Halil Hilmi Tütüncüyü Başkanlık makamında da Başkan Vekili Mustafa Turgut Demirden karşıladı, hayırlı olsun temennisi ve tebrik etmesinin ardından başkanlık mührünü yeni başkana teslim etti. Halil Hilmi Tütüncü de, önceki başkan Tekin Bayram adına hazırlattıkları, şimdiye kadar yaptığı hizmetler için teşekkür plaketini Demirden’e sundu.

Belediye Başkanı Avukat Halil Hilmi Tütüncü’nün koltuğu oturmasının ardından ise gün boyu vatandaşlar tebrik için makam odasını doldurdular. Gelemeyenler de çiçek göndererek yeni dönemin hayırlı olmasını ve belediye başkanlığı görevinde de başarı dileklerini ilettiler.

 

Bu haber 1108 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...