KAGİK’ten anlamlı projeye destek

4 Nisan 2014 19:02

Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar, Diyarbakır’da Kütüphanesi olmayan ve ilçelerde bulunan okullar için başlatılan ‘Düş Kütüphanesi Projesi’ne destek verdiklerini açıkladı.

Sosyal Sorumluluk Projelerine önem veren Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar, Diyarbakır’ da Düş Kütüphanesi Projesi’nin İstanbul Ticaret Üniversitesi – Üretim Araştırmaları Kulübü öğrencileri tarafından başlatıldığını belirterek, “Bizde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Olarak projeye destek veriyoruz.  Diyarbakır ilimizde birçok ilçemizde öğrencilerimizin zor şartlarda eğitim gördüğünü biliyoruz. Isparta olarak gereken desteğin verilmesini istiyoruz. “dedi.

Projenin sosyal sorumluluktan ziyade toplumsal zorunluluk olduğunu belirten Çağlar, Ispartalıları bu projeye desteğe  davet etti. Evlerinde, işyerlerinde okunan ve raflarda okuyucu bekleyen kitapların değerlendirilmesini isteyen Çağlar, kitap toplama noktası olarak ITSO veya Halıkent Mahallesi’nde bulunan Çocuk Adası Kreş’i adres gösterdi.

Bu haber 934 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...