Down Sendromlu Mustafa Özbayrakçı’nın iş sevinci

7 Nisan 2014 15:36

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’dan iş isteyen down sendromlu Mustafa Özbayrakçı, Vali Vahdettin Özkan’ın girişimiyle Süleyman Demirel Üniversitesinde işe başladı.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan anne Nebahat Özbayrakçı, çok mutlu olduklarını belirterek; “Oğlum Mustafa Sayın Başbakanımızı çok seviyor,  Isparta’ya geleceğini duyunca çok sevindi. Mustafa, Sayın Başbakanımız ve eşi Emine Erdoğan’la görüştü ve iş talebinde bulundu. Başbakanımızda “sen merak etme takip edeceğim” demişti.

“HEMEN İŞE BAŞLAYACAĞINI HİÇ TAHMİN ETMEMİŞTİM”

3 Mart Pazartesi günü Isparta Valiliğinden arandığını ifade eden anne Özbayrakçı; “Belki daha sonra ararlar diye umut etmiştim, ama bu kadar erken arayacaklarını hiç ummamıştım. Sonradan öğrendiğime göre Sayın Valimiz kurumlara işe yerleştirilmesi konusunda talimat vermiş. Başta Sayın Başbakanımız ve eşi Emine Hanım olmak üzere katkısı olanlardan Allah razı olsun” dedi.

“MUSTAFA ŞİMDİ ÇOK MUTLU”

Çok mutlu olduğunu belirten Mustafa Özbayrakçı ise; İş-Kur kursunda öğrendiklerini uygulayacağını söyleyerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyledi.

SDÜ’de işe yerleştikten sonra Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ı Makamında ziyaret eden Mustafa Özbayrakçı ve anne Nebahat Özbayrakçı Vali Vahdettin Özkan’a teşekkür ettiler. Mustafa’nın Sayın Başbakan ile çektirdiği fotoğraf çerçeveletilerek Vali Özkan tarafından aileye hediye edildi.

 

Bu haber 894 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...