Tropicana Isparta Elma Nektarı raflardaki yerini aldı

8 Nisan 2014 16:43

Ticaret Borsası'nın ısrarlı talebini kırmayan Tropicano, Türkiye'nin ilk puslu/yoğun kıvamlı elma nektarını Isparta adıyla çıkardı.

Isparta Ticaret Borsası'nın Tropicano markasının imal edip, piyasaya sunduğu Elma Suyunda Isparta adının ve ürünlerinin kullanılması yönündeki talebi yerine getirildi. Borsanın yazılı teklifini ve talebini değerlendiren Tropicano, Amasya adıyla yaptığı elma suyu ürününe Isparta'yı da dahil etti. Türkiye'nin ilk puslu yoğun kıvamlı elma nektarı Isparta adıyla piyasaya sunuldu. Bu Isparta ve elmasının tanıtımı açısından da oldukça önemli.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Tropicano'nun Isparta elması ile elma suyu ürününü piyasaya sunmasından mutlu olduklarını söyledi. Daha önce Amasya adıyla elma suyu ürününün piyasaya sunulduğunu hatırlatan Adar, "firmanın yetkilileri ile defalarca yazılı ve sözlü olarak görüştük. Talebimizi ilettik. Isparta elmasını anlattık. Ve bugün isteklerimizin yerine geldiğini görüyoruz. Bu Isparta elmamızın tanıtımı açısından büyük fırsat. Tropicano'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

YOĞUN KIVAMLI TROPİCANA ISPARTA ELMA NEKTARI

Türkiye’nin yerel meyve sularını sofralara taşıyan Tropicana, yepyeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Torpicana şimdi de yine bir ilki gerçekleştiriyor ve Türkiye’nin ilk Puslu / Yoğun Kıvamlı Elma Nektarını sevenleriyle buluşturuyor. Isparta’nın leziz elmalarının posaları ile beraber sıkılmasıyla üretilen Tropicana Isparta Elma Nektarı, raflardaki yerini aldı.

Dünyanın 1 numaralı meyve suyu markası Tropicana, lezzeti ve kalitesi ile kısa sürede herkesin beğenisini kazanan yerel meyvelerden ürettiği meyve suyu ve nektarlarına şimdi de yoğun kıvamlı Tropicana Isparta Elma Nektarı’nı ekliyor.

Türkiye’nin yerel meyvelerini artık isimleriyle özdeşleşmiş, en çok bilinen yörelerinden toplayıp tüketicilerle buluşturan Tropicana, Türkiye’de bir ilk olan Puslu / Yoğun Kıvamlı Elma Nektarı için elmalarını Isparta’dan topluyor. Isparta aynı zamanda Türkiye’nin de en çok elma üreten ili olarak tanınıyor.

Türkiye’nin yerel tatlarına değer katmak amacı ile çalışan Tropicana, tüketicilerine yeni tatlar sunmaya devam edecek.

 

 

Bu haber 827 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...