Seçim dönemi imarın hızını kesemedi

8 Nisan 2014 16:55

İmardan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren,  imar hizmetlerinin seçim dönemi de olsa aksamadığını sadece son bir ay içinde 77 inşat ruhsat talebinin yerine getirildiğini söyledi.

Yerel seçim süreci geride kalırken Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, önemli bir açıklamada bulundu. Eren, seçim sürecinde özellikle İmar Müdürlüğü'nde “İşler durdu!” şeklindeki söylentilerin boş olduğunu ileri süren Eren, seçim dönemi de olsa imar hizmetlerinin aksamadan yürütüldüğünü belirterek, vatandaşın taleplerine en hızlı şekilde yanıt verdiklerini söyledi.

“77 İNŞAAT İÇİN RUHSAT TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ”

Seçim propaganda döneminde yani 1-30 Mart tarihleri arasında 132 yapıya kullanma izin belgesi verildiğini belirten Eren, “Ayrıca 77 inşaat için de ruhsat talebi yerine getirildi. 19 adet kat irtifakı ve kat mülkiyeti başvurusuna ise onay çıktı. Ön onay projesi verilen proje sayısı 27. Bundan sonra da imarımız vatandaşa en kısa sürede hizmet vermek için çalışmaya devam edecek. Personelimi de bu performansından ötürü kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 895 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...