“Orada ayda bir hafta tahsilat yapılacak”

29 Eylül 2012 13:26

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Daşdöğen, Halıkent Mahallesindeki Türk Telekom Hizmet binasının ‘Tahsilat’ birimini kapatmayı planladıklarını belirterek; “Ancak, talep halinde her ay bir hafta orada bir tahsilat memurumu görevlendirebilirim” dedi. 

Halıkent Mahalesindeki Telekom Hizmet binasını Teknik ve Proje birimlerinin bulunduğunu ve tahsilat olayının bu birimlerle aynı yerde yürümesinin zor olduğunu ifade eden Telekom İl Müdürü bu nedenle tahsilat işini o binadan alıp merkeze götürdüklerini söyledi. 

TAHSİLATIN KALDIRILMASINA TEPKİ 

Halıkent Telekom’daki tahsilat işinin kaldırılması Halıkent Mahallesindeki vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Vatandaşlar; “Biz her ay mahallemizde bulunan ve evimize yakın olduğu için telefon paralarını buraya yatırıyorduk. Ancak, tahsilat işinin kaldırılması yüzünden çarşı merkezine gitmek zorunda kalıyoruz” dediler. 

DAŞDÖĞEN; “SORUNU ÇÖZERİZ” 

Vatandaşların tepkisini anlayışla karşılayan Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Daşdöğen; “Halıkent Telekom’da bulunan binamızda genellikle ödemeler her ayın 2’inden sonra oluyor.  Bir hafta için bir ay boyunca orada tahsilat memuru bulundurmak anlamsız. Ancak, tahsilat sorunu çözümlenmez diye bir şey yok. Bundan sonra  o binamızda her ay bir hafta 10 gün süre ile tahsilât personeli bulundurulacak. Tahsilâtın yoğun olduğu dönem personelimiz çalışacak. 

Biz, Halıkent Telekom Binamızı teknik bir bina santralimizi olduğu erişim şebekesi personelimizin bulunduğu, proje servisimizin ve diğer teknik birimlerin çalıştığı bir servis. Orada 80 personelimiz çalışıyor. Ama daha kaliteli hizmet vermek için merkez Telekom da vatandaşlarımızı bekliyoruz. Söylediğim gibi Halıkent Telekom kapatılmayacak ayın belirli günleri orada tahsilatta duracak personelimizden arkadaşlarımız vatandaşlarımıza yardımcı olacak” dedi. 

 

 

Bu haber 764 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...