Başkan Günaydın Yargılandığı salonda mazbatasını aldı

9 Nisan 2014 19:15

30 Mart yerel seçimlerinde 54 bin oy alarak yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Yusuf Ziya Günaydın, dün yeni Adliye salonunda mazbatasını aldı. Günaydın, burada yaptığı ilk açıklamada “İşte hizmetin belgesi bu” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha Isparta Belediye Başkanı seçilen Günaydın,  açılan dava sonucu savunmasını sunduğu salona bu kez mazbatasını almak için geldi.  Başkan Günaydın, mazbata törenine eşi Dilek Günaydın, çocukları, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte geldi. Salona girmeden önce o davaya gönderme yapan Başkan Günaydın, "Bazen de buraya belge almak için gelirsin. Dünya böyle. Değişik değişik gelişmeler oluyor. Bu binanın hatıraları büyük. Bugün Isparta'ya en büyük hizmeti yapmak üzere buraya geldik. Çok farklı bir hizmet dönemi olacak. Buradaki arkadaşlarımız hizmete adeta susayan arkadaşlarımız. İl başkanımız, ocak başkanımız burada. Burada bir mesaj var bir heyecan var. Demek ki geçmiş hizmetlerimiz bundan sonrakiler için teminat olmuş. Oturaklı faydalı hizmetler yapmak üzere belgelerimizi almaya geldik” dedi.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE MAZBATASINI ALDI    

Başkan Günaydın daha sonra mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Naciye Ersal'dan alkışlar eşliğinde aldı. Günaydın burada yaptığı konuşmada "Herkese teşekkür ederim. Bu salonda bulunan kişiler, seçimde bizzat bizimle birlikte olan ve çalışan kişilersiniz. Belediye Başkanlığının kazanılmasında katkınız olduğu için sizlere teşekkür ediyorum. Doğruyu ve güzeli bilen, çalışmayı bilen insanlarımızın çokluğu Isparta’da ispatlanmış durumda. Tüm Isparta halkına sonsuz teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunmak istiyorum. Isparta’da yeniden yeni bir dönem başlayacak. Çok güzel geniş hizmetler olacaktır. Büyük hizmetlerin başlangıcını meclis üyesi arkadaşlarımızla yapacağız. Tüm arkadaşlarımıza da mazbataları hayırlı olsun" dedi. Günaydın, mazbatasını aldıktan sonra kendisini ilk tebrik eden eşi Dilek Günaydın oldu.

Başkan Günaydın'ın ardından  MHP'nin İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri de mazbatasını aldı.

AVŞAR’LA ÇAKIR DA MAZBATASINI ALDI

Öte yandan Merkez İlçesi Sav Beldesi'nde yapılan itirazdan sonra  oyların yeniden sayılması sonucu 4 farkla seçimi kazanan MHP'li Mustafa Avşar da belediye meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.  Avşar'la birlikte MHP'den Belediye Başkanı seçilen Kuleönü Belediye Başkanı Sezai Çakır da mazbatasını belediye meclis üyeleriyle birlikte aldı.

 

Bu haber 844 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...