“Biz tenkit etme değil iş yapma prensibindeyiz”

9 Nisan 2014 19:16

30 Mart yerel seçimlerinde halkın verdiği yetkiyle tekrar Belediye Başkanı seçilen Yusuf Ziya Günaydın, dün mazbatasını aldıktan sonra makamında ilk resmi açıklamasını yaptı. Günaydın, üst üste iki dönem Başkanlık yapmanın anlamının çok büyük olduğunu belirterek “Çeşme akıyor. Hizmet vanası kısılmadı. Asıl Isparta şimdi kazanacak” diye konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün mazbatasını alarak Belediye Başkanlık koltuğuna tekrar oturdu. İki dönem üst üste Başkanlık görevine seçilmenin anlamının büyük olduğunu ifade eden Günaydın, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

“PROJELERİ İKİŞER İKİŞER YAPACAĞIZ”

Geçmiş dönemden kalan projelerin bulunduğunu ve öncelikle bunları en kısa sürede tamamlayıp yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Günaydın, “Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çünkü yarım kalan işlerimiz var. Şehrin altyapısı, kalıcı asfalt konusu tamamlanacak. Önemli bir projemiz vardı; Gökkube. O tamamlanacak. Bunlar topun ağzında. Bir de büyük bir top mermisi vardı. Halk Pazarı Projesi. En kısa zamanda Isparta’nın hizmetine sunacağız. Tabi bunları sunacağız derken diğer projeleri bekletip sonra bunları yapacağız anlamına gelmesin. Öncelikle şehir otoparkları, trafik akım projesinin çözülmesi için çalışmalarımız başladı bile. Projemizin biri ihalede. İki projeye birden başlıyoruz” dedi.

“YAPACAĞIZ EDECEĞİZ DEĞİL YAPIYORUZ DİYECEĞİZ”

Yeni dönemde yapacağız demekten ziyade yapıyoruz fikrinin gelişeceğini dile getiren Günaydın, “Artık biz de bundan sonra ‘yapacağız, edeceğiz’den çok ‘yapıyoruz’ fikri gelişiyor. Böyle çalışıyoruz. Biran evvel yapılıyor anlamında. Tüm şehirde bugüne kadar çözülme ihtimali bile olmayan sorunları çözeceğiz. Bu projelerimizi seçim sürecinde de söyledik. İnşallah daha büyük gerçek örnekler ortaya çıkacak. Bizi örnek gösterecekler. Biz tenkit değil iş yapma prensibindeyiz. Vana kesilmedi akıyor. Çeşme akıyor. Bu şekilde üst üste devam etmenin anlamı çok büyük. Büyük kazanca geçiyoruz. 150 milyon TL borcu düzeltmek için uğraşmayacağız. İlk 2 yılımızda zorlandık. Şimdi öyle bir şey yok.

“KENDİNİ BİLMEZ KONUŞSADA ISPARTA KAZANMAYA BAŞLADI BİLE”

Ekibimizle devam ediyoruz. Her ne kadar Isparta kaybediyor diye kendini bilmez birisi çıkıp konuşsada Isparta şimdiden kazanmaya başladı bile” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...