Küçük Sanayiye büyük söz

11 Nisan 2014 18:04

Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı ile beraberindeki heyet dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a tebrik ziyaretinde bulundu. Boyacı, Günaydın’a daha önceki sözlerini tuttuğu için teşekkür ederken yeni taleplerini iletti.

Geçtiğimiz dönem Gül Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, esnafın talebi üzerine Sanayi Sitesinin 3 nolu giriş kapısı olan Bozanönü yolunun açılmasını sağladı. Başkan Günaydın, şimdi de sanayi esnafının talebi üzerine doğalgaz ve altyapı sorunlarının çözümü ile Eğirdir güzergahından gelen yolun tren yolu güzergahına bağlanması sözünü verdi.

YENİ YOL TALEBİ

Belediye Başkanı Günaydın’ın kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, “Başkanımız seçimden önce verdiği vaatleri yerine getirdi. Sadece sanayimizin altyapısı kaldı. Aynı zamanda meclis üyemiz de çıktı. Bir de tren yolunu müjde verelim istiyoruz” dedi.

“CİDDİ EKSİKLİKLER AMA YAPACAĞIZ”

Öte yandan Başkan Günaydın ise bu sorunların da çözüleceğini belirterek “istemiş olduğunuz yol önemli. Şehir merkezine girmeden direkt Eğirdir Yolundan üniversiteye yol bağlanmalı. Yönetim Kurulu üyelerimiz ziyaretle ticareti birleştirmek istiyor. Eksiklikler ciddi eksikliker. Ama biz bunu çözüme kavuşturacağız. Daha düzgün bir sanayimiz olacak. Burayı şehrin bir parçası olarak kabul ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 564 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...