Eğirdir Evi, "Kent İnisiyatifi"nin merkezi olacak

16 Nisan 2014 16:40

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Evi’ni Eğirdir Kent İnsiyatifine açtı. Eğirdir Tren Garında gerçekleştirilen “Bahara Hoşgeldin” Konseri’nin ardından Eğirdir Evi’ne gelinerek burada temsili bir açılış töreni gerçekleştirildi.

Eğirdir Kent İnisiyatifi kurucularından Hande Özdamar Tığlı “Bu tarihi ev Eğirdir için ve Eğirdirli için çok önemlidir.

 “Taşkahve” dediğimiz ve kentin sorunlarının tartışıldığı bir platformdu bu bina ve pek çok toplantıya ev sahipliği yaptı. Bugün bu evin yeniden canlanması Eğirdir için çok güzel bir geleceğe ışık yakmaktadır. Eğirdir Kent İnisiyatifinin merkezi olacak bu binayı bizlere sunan Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ederiz. Tüm Eğirdirlilere hayırlı uğurlu olması dileklerimizle. Sözü olan herkesi buraya bekliyoruz.” dedi.

Duygularını dile getiren Eğirdir Halkı “Bırakın Türkiye'yi dünya çapında bile insanlar kentine, yaşadığı çevreye duyarsız kalırken, güzel ilçemizin güzel insanları KENTİNE sahip çıkıyor. İleri demokrasiye sahip, her bireyin rahatlıkla söylemini oluşturabileceği bir kentin var olabileceğini bugün bir kez daha anladık. Farkındalıkları bu minik kent içerisinde, "KENT İNSİYATİFİ" ile "hep birlikte" yaratacağımıza gönülden inanıyoruz!” görüşünde birleştiler.

 

Bu haber 771 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...