Ülkücü İşçiler Derneği’nden Günaydın’a ziyaret

16 Nisan 2014 16:59

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, tekrar belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede işçi camiası olarak her zaman Başkan Günaydın’ın arkasında olduklarını belirten Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Özçelik, “Geçmişte yapmış olduğunuz çalışmalar ortada. Yeni dönem yapacağınız çalışmalardan dolayı da şimdiden başarılar diliyoruz. Çalışmalarınızda gönülden yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, Ülkücü İşçiler Derneği mensuplarının toplumun seçkin ve sağduyusu kuvvetli bir gurup olduğuna vurgu yaptı. Seçimlerde kendisine verilen destekten dolayı da teşekkür eden Başkan Günaydın, “Seçimlerde yaptığınız çalışmalarla doğruya imza attınız. Bu ziyaretleriniz bizlere enerji veriyor. Ziyaretinizden ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 638 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...