Çatıya çıkıp kendini atmak istedi

19 Nisan 2014 11:23

Dün saat 12.00 sularında Belediye binası karşısında bulunan Miralay İşhanı’nın çatı katına çıkan bir şahıs, yürekleri ağza getirdi. Çatıda bir süre dua eden ve iyice sarkan şahıs halkın konuşmaları sonucu ikna edildi. Aşağıya indirilen şahıs kendisine komplo kurulduğunu ve bunalımda olduğunu söyledi.

Isparta dün öğle saatlerinde sıcak dakikalar yaşadı. M. Çetin isimli şahıs Mimar Sinan Caddesindeki Miralay İşhanı’nın 4. katına çıkarak intihar etmek istedi. Şahsın çatıya çıktığını ve bağırdığını gören vatandaşlar hemen emniyet ekiplerine ihbarda bulundu.

ÖNCE DUA ETTİ SONRA TELEFONUYLA İLGİLENDİ

Çatıya çıkan şahıs ilk olarak sağa sola bağırarak derdini anlatmaya çalıştı. Ardından çatının köşesine iyice yaklaşan ve dua ettiği görülen şahıs bir ara kendini atmaya niyetlendi. Dualar ettikten kısa bir süre sonra telefonuyla ilgilendiği gözlemlenen şahıs üzerindeki ceketi çıkardı.

ÇEVRE BİNALARIN ÇATILARINDAN İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILDI

Öte yandan iyice kendinden geçtiği gözlemlenen şahıs çevre binaların çatılarına çıkanlar tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Hatta Belediye Meclis Üyesi olan Oğuzhan Göker, bir süre adamla konuştu ve şahıs aşağıya indirilmeye ikna olundu.

AŞAĞIYA HAVA YASTIĞI SERİLDİ

Bu arada şahsın çatıya çıkmasından kısa bir süre sonra itfaiye ekipleri olay yerine gelerek şahsın atlama ihtimaline karşılık yola hava yastığı serdi. Ancak şahıs ikna edilince yastık kaldırıldı.

“BANA KOMPLO KURULDU” DEDİ

Diğer taraftan emniyet ekiplerinin de büyük gayretiyle çatıdan indirilen şahıs aşağıya iner inmez herkesten özür diledi. Hurdacılık yaptığı öğrenilen ve ailevi sorunları olduğu için bunalıma girerek intihara kalkıştığı öğrenilen Çetin, kendisine komplo kurulduğunu ve eşi tarafından bıçaklandığını anlattı. Çetin, ekip arabasına bindirilerek, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Bu haber 905 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...