Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Temsilcileri YBEM’i ziyaret etti

21 Nisan 2014 16:19

Memur-Sen Başkanı Osman Akçil, Eğitim-Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Abdulkadir Bulgurcu, Eğitim-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı İhsan Arıcı ve diğer sendika temsilcileri Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi(YBEM) Müdürü M. Fatih Cebeci’ yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşme sonucunda YBEM’in üstlendiği “Aile Danışmanlığı Eğitimleri”nin Memur-Sen’in destekleriyle daha geniş alana yayılması konusunda mutabakata varıldı. Yapılacak protokol ile Isparta ve Türkiye’deki tüm öğrenciler bu danışmalık eğitimi hizmetinden yararlanabilecek. Osman Akçil, bundan sonraki süreçte, SDÜ ve YBEM ile işbirliği çalışmalarının artarak devam edeceğini ve her türlü işbirliği çalışmalarına hazır olduklarını dile getirdi.

Her konuda sivil toplum örgütleri ve medya ile işbirliği içerisinde olduklarının altını çizen YBEM Müdürü M. Fatih Cebeci de Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun girişimciliğe verdiği önemi vurgulayarak aldıkları görevi emanet olarak kabul ettiklerini bu emanete en güzel şekilde sahip çıkacaklarını; YBEM’i, Isparta’nın ve Türkiye’nin markası yapacaklarını; bunun için de önemli projeler yürüttüklerini söyledi. Cebeci, yakın dönemde Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile protokol imzalayacaklarını da ifade ederek yürütülen bu çalışmaların hem Isparta’ya hem de üniversitemize katkı sağlayacağını belirtti.

Bu haber 594 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...