“Çocukları Cafelerinize almayın”

1 Ekim 2012 18:22

Isparta’da okul saatlerinde öğrencilerin kafe ve benzeri yerlerde gezdiğine şahit olan veliler, “Üniformalı öğrenciler bu tür yerlere alınmamalı. Yetkililer bu konuya hassas davranmalı” dedi.

2012-2013 eğitim öğretim yılı başladı. 4+4+4 sisteminin uygulamaya başladığı Isparta’da ilk başlangıç sancılı geçsede okullarda artık süreç işliyor. Ancak velileri bu kezde çocuklarının derdine düştü. Özellikle lise çağındaki öğrencilerin sabah okula gitmediğini söyleyen bazı veliler kafelerde ve benzeri yerlerde vakit geçirdiklerini belirtiyor.

Veliler, kafe ve benzeri yerlere üniformalı öğrencilerin alınmaması gerektiğine dikkat çekerek, “Bizler çzocuklarımızın takipçileriyiz ama her zaman peşlerinde dolaşamıyoruz. Kafe türü yerlere üniformalı öğrencilerin alınmaması gerekiyor. İşletmecilerin bu konuda duyarlı olmları lazım. Yetkililerinde bu konuya hassasiyet göstermeleri gerekiyor. Kafeler Caddesi’nde oku saatinde küçük yaştaki öğrencilerin gezdiğine hatta oyun oynadıklarına şahit oluyoruz. Bu konuda sıkı denetimin olması şart” şeklinde konuştu.  Emnriyet yetkililerinin bu konu üzerinde hassasiyetli davranmalarını isteyen veliler gerekirse her gün bu tür yerlerin kontrol edilmesini istedi.

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...