OSB’de 2 parsel yer kaldı

23 Nisan 2014 16:05

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, artık yatırımcıların taleplerine cevap veremeyeceklerini belirterek, acilen OSB’nin büyümesi gerektiğini söyledi. Karabulut, “Yatırımcılar 50 bin metrekare alan istiyor. Ama onlara olumlu yanıt veremiyoruz. Çünkü yerimiz kalmadı” dedi.

Süleyman Demirel Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, 1976 yılında kurulan OSB’nin geldiği noktayı değerlendirdi. OSB’nin bugüne kadar Isparta’da unutulduğunu belirten Karabulut, son bir yılda ciddi çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

YENİ BİR OSB BUGÜNKÜ ŞARTLARDA ZOR

280 hektaralana yayılan OSB’de yatırımcılara tahsis için sadece 2 parsel kaldığını belirten Mustafa Karabulut, yeni bir OSB için acilen çalışmaların başlaması gerektiğini vurguladı. Ancak bugünkü şartlarda yeni OSB’nin zor olduğunu ifade eden Karabulut, “Yeni bir OSB Isparta için farklı bir girişim. Ama bugünkü şartlarda yeni OSB için bu işe soyunacak çok kişi olabilir ama çok zor bir koşul. Biz hep beraber bu konuda mücadele edelim. Birinci bölgenin havaalanı kavşağına kadar OSB’ye katılmasını istiyorum.

YERİMİZ HAZIR SİYASİLER DESTEK OLSUN

Başka yerde OSB yüzde 50 daha pahalıya mal olur. Mevcut yerimiz hazır. Bunun hesabını iyi yapmak lazım. Siyasiler bize destek vereceklerini söylüyorlar. Seçimden önce ziyaret ettiler. Seçimden sonra vekilimizle görüştüm. Bize yardım etmek zorundasın dedim. İnşallah konuyla ilgili yazışmaları önerdi. Bu yazışmaları ben takip edeyim dedi” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...