Altınbaşak, eğitimde Isparta’yı Türkiye’ye duyurmayı hedefliyor

23 Nisan 2014 16:13

Kayıt yenileme ve yeni kayıt alımlarına devam eden Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları, adeta talep patlaması yaşıyor. Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Lütfü Tunç, Sav Kampusunda inşaatı devam eden binanın bir kısmının da okul olarak değerlendirilebileceğini bildirdi.

Isparta’nın adını eğitim başarılarında Türkiye’ye duyurmayı hedef seçen Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları, bu amacına her yıl ulaşıyor. Bu anlamda bu yıl gerçekleştirilen TEOG ve LYS’de önemli dereceler elde eden Altınbaşak, başarılarını artırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları’nın Isparta’da toplamda 1500 öğrencisi bulunuyor.

TÜRKİYE DERECELERİ ELDE EDİYORUZ

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Lütfü Tunç, Isparta’ya daha iyi hizmet edebilmek ve  ilim şehrini adına yakışır şekilde ilimizi, Türkiye ve uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösterdiklerini bildirdi. Bu kapsamda Altınbaşak öğrencilerinin 2014 yılının ilk 4 ayında ciddi başarılar elde ettiklerini belirten Tunç, “Ortaokul düzeyinde TEOG sınavında ilimizde 3 derecenin 2’si bizim öğrencilerimize ait. Ayrıca TÜBİTAK yarışmalarında Türkiye dereceleri elde ettik. Bu doğrultuda her alanda Türkiye dereceleri elde ederek, Ispartamızı ülkemize ve dünyaya duyurma amacındayız. Bu konuda velilerimizin de ciddi ve destek katkıları var” dedi.

CİDDİ TEVECCÜH VAR

Öte yandan eğitim alanında yeni arayışları sürdürdüklerini belirten Tunç, şunları söyledi: “Yeni okul çalışmaları, düşünceleri ve projeleri devam ediyor. Ayrıca okullarımızda hem kayıt yenilemeler hem de yeni kayıtlar sürüyor. Bu konuda da ciddi talep var. Okulumuzun yaptığı kabul alım sınavında Ispartamızı ciddi teveccühü oldu. Şuanki mevcut okullarımızla talepleri almaya devam ediyoruz ama talebin durumuna göre mevcut inşaatımızı da çok farklı şekilde kullanabiliriz. Burası bir akademi olarak planlanmış ama duruma göre buranın okula dönüştürülme durumu var.

YENİ BİNAYI OKUL OLARAK DEĞERLENDİREBİLİRİZ

Sav kampusu içerisindeki inşaat çalışması devam ediyor. Burası 5 katlı düşünülmüş, ciddi bir yatırım. Akademi olarak üniversiteden sonra lisansüstü eğitim vermek üzere planlanmış ama büyük olduğu için bir kısmı okul olarak devam etme durumu var. Şuanda 3. Katın inşaatı devam ediyor.”

 

Bu haber 969 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...