Otomobil firmaları Iyaşpark’ta buluştu

24 Nisan 2014 15:42

Iyaşpark AVM, Isparta’da otomobil markalarının birlikteliğini sağlayarak Otomobil Şenliği’ni başlattı. Iyaşpark’ın otoparkında yapılan açılışta birçok firma araçlarını sergileme fırsatı buldu. Otomobil Şenliği stantları 27 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Isparta’da birçok alanda öncülük yapan Iyaşpark AVM, dün de Otomobil Şenliği ile farklı otomobil markalarını bir araya getirdi. Bu kapsamda düzenlenen Otomobil Şenliği 2014’ün açılışı dün Iyaşpark AVM’nin otopark alanında gerçekleştirildi. Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

ISPARTA İÇİN ÖZLENEN BİR ETKİNLİKTİ

Kurdele kesiminde önce açış konuşması yapan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her yeni başlangıç ve etkinliğe Iyaş’ın önderlik ettiğini ifade ederek, “İyi ki Iyaş’ımız var. O da olmasa ne yapacaktık bilmiyorum” dedi. Otomobil Şenliği’nin Isparta için özlenen bir etkinlik olduğunu dile getiren Başdeğirmen, “Bu tür açılışlar büyük şehirlerde olduğu zaman üyelerimizi yönlendirerek, onları gezmeleri için çalışmalar yapmaktaydık. Ama Isparta’da buna başlangıç yapıyoruz. Bu fuarda sergi açan arkadaşlarımızı kutluyorum. İnşallah Isparta’yı da büyük otomobil fuarlarını getiririz ve bunu daha da geliştiririz. Bunlar şehrimizi tanıtma açısında da güzel çalışmalar” şeklinde konuştu.

MARKALARIN BİRLİKTELİĞİ İÇİN ÖNEMLİ

MUTSAN Opel Müdürü Mehmet Erdoğan ise Iyaşpark AVM’den böyle bir organizasyon istediklerini ve bunun da gerçekleştiğini dile getirdi. Erdoğan, “İnşallah bu şenliğin ilerleyen yıllarda da devamı gelecek. Markaların birlikteliği için böyle bir organizasyon bekleniyordu. Herkesin bu fuardan faydalanmasını diliyorum” dedi.

ISPARTA EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNMASINI TEMENNİ ETTİ

Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu da, Otomobil Şenliği’nin Isparta ekonomisine katkıda bulunmasını temenni ederek, hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra da araç stantları hep birlikte gezildi.

Otomobil Şenliği 27 Nisan 2014 tarihine kadar Iyaşpark AVM Otopark’ta gezilebilecek.

 

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...