THK’dan Isparta’da ’Gökyüzü Şenliği’

25 Nisan 2014 17:24

Türk Hava Kurumu’nun 89. kuruluş yıldönümü nedeniyle 30 Nisan Çarşamba günü Isparta’da ‘Gökyüzü Şenliği’ adı altında bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

THK Isparta Şube Başkanı M. Zafer Çağlar, THK Genel Başkanlığı  tarafından gönderilen 14 kişilik ekiple havacılık ve tanıtım amaçlı gösterilerin yapılacağını kaydetti.

THK Tanıtım Tır’ının 30 Nisan Çarşamba günü Hükümet Meydanı’na konuşlanacağını belirten Çağlar, ‘Tır’ımız da her türlü görsel ve işitsel tanıtım sistemi mevcuttur. Ayrıca çeşitli havacılık ürünleri sergilenebilmektedir. Tanıtım faaliyetlerimiz saat 11.00’de Valimiz Vahdettin Özkan’ın ziyareti ile başlayacak ve akşam saatlerine kadar sürecektir.  Tır’ımızı vatandaşlarımızın ve özellikle öğrencilerimizin ziyaret etmelerini bekliyoruz.  Ayrıca aynı gün Isparta semalarında motorlu yamaç paraşütü ve yelken kanat gösterileri gerçekleştirilecektir.’ diye konuştu.

VALİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Havacılık faaliyetlerine destek ve katkılarından dolayı Isparta Valisi Vahdettin Özkan’a, THK Genel  Başkanı Osman Yıldırım tarafından gönderilen teşekkür plaketinin aynı gün saat 11.00’de takdim edileceğini belirten Zafer Çağlar, ayrıca okulların kapanması ile birlikte ücretsiz model uçak yapım kurslarına devam edileceğini sözlerine ekledi.

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...