Festival büyük ihtimal olmayacak

25 Nisan 2014 17:35

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında da gündeme gelen Gül ve Halı Festivali ile ilgili açıklamada bulundu. Festivalin yapılıp, yapılmayacağını birkaç güne kadar kesinleştireceklerini belirten Günaydın, “Bu yıl festivalin olma ihtimalini zayıf görüyorum. Ama 30 Ağustos kutlanacak” dedi.

Önceki gün gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Gül ve Halı Festivali’nin Haziran ayının ilk haftasında yapılmasının planlandığı belirtilmişti. Ancak konuyla ilgili Belediye kanadından bir açıklama gelmemişti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu yıl Gül ve Halı Festivali’nin yapılmayacağı sinyalini verdi. Şuanda kesin bir karar olmadığını ve birkaç güne kadar konunun tam netleştirileceğini vurgulayan Günaydın, “Şuanda olur ya da olmaz diye tarafsız bir düşüncemiz var. Ama bu yıl festivalin olma ihtimalini zayıf görüyorum” dedi.

30 AĞUSTOS KUTLANACAK

Öte yandan geçen yıl da festivalin Haziran ayında yapılmadığına ancak kutlamaların 30 Ağustos’la birleştirildiğini dile getiren Günaydın, “Bu yıl da 30 Ağustos’u kutlayacağız. Bazen festivale ara verebiliyoruz. Ama önümüzdeki sene festival kesin olacak. Festival kapsamında fuar da olacak. O zamana Gökkubbe Fuar Alanını hizmete açmış oluruz. Fuarı da festivale dahil etmiş olacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 662 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...