Türkocakları’ndan taziye mesajına kınama

27 Nisan 2014 18:00

Türkocakları Isparta Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Başbakanlık tarafından yayınlanan ve soykırım iftirasının kabulü işaretlerini taşıyan  taziye mesajı eleştirildi.

Açıklamada; “Başbakanlık tarafından yayınlanan ve soykırım iftirasının kabulü işaretlerini taşıyan  taziye mesajı şehitlerimizin ruhunu incitmiştir.

Türk milleti şerefli bir tarihe sahiptir.5 bin yıllık geçmişinde  başını öne egecek bir davranışı olmamıştır. Hiç kimseye verilecek bir hesabı, hiç kimseden dilenecek bir özrü yoktur.

Ecdadımızın acılarına ortak olmayanların,Batı cephesinde, Çanakkale de  var olma mücadelesi veren   Türk milletini, Doğu da arkadan vuran,kurdukları Taşnak ve Hınçak çeteleri ile hamile kadınların karnında ki bebeleri katleden,Camii ye doldurdukları Türkleri yakan Ermeni Eşkiyalarından Türk Milleti adına özür dileme hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir.

Çanakkale’de,Kurtuluş Savaşın da,  Doğu Anadolu’da, Irak’ta, Suriye’de bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizin torunları olarak onların incitilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

Başta Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere Türk Milletini temsil eden makamları, Türk milletinin hukukunu savunmaya, milletimizin şerefine halel getirecek adımların atılmaması için gerekli tavrı ortaya koymaya çağırıyoruz” denildi.

 

 

Bu haber 609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...