Tabip Odası’nda yönetim değişti

27 Nisan 2014 18:06

Isparta-Burdur Tabip Odası’nda gerçekleştirilen Genel Kurulda mevcut yönetim el değiştirdi. Dr. İlker Büyükyavuz başkanlığındaki yönetim görevi Dr. Musa Bacaksız ve ekibine devretti. Büyükyavuz, 4 yıl boyunca çok fazla kazanım elde edemeseler de mücadele verdiklerini belirtti. Bacaksız da mücadeleye devam sözü verdi.

Isparta-Burdur Tabip Odası’nda yönetim el değiştirdi. Gerçekleştirilen seçimli genel kurulda Aile Hekimi Dr. Musa Bacaksız ve ekibi yeni yönetime getirildi. Yeni yönetimin mazbatayı almasının ardından dün Tabip Odası’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Dr. İlker Büyükyavuz, başkanlık görevini Dr. Musa Bacaksız ve ekibine teslim etti. Bacaksız da Büyükyavuz’a hizmetlerinin karşılığında bir plaket takdim etti. Devir teslim töreninde konuşan Dr. Büyükayavuz, “2 dönemdir sürdürdüğümüz Isparta-Burdur Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeliklerimiz bazı arkadaşlarımız açısından tüzük gereği (Dr. Aysel Divarcı, Dr. B. İlker Büyükyavuz, Dr. Mustafa Aksoy), bazı arkadaşlarımızın yönetim kurulunda görev değişiklikleri nedeniyle (Dr. Hülya ToyranSezik, Dr. Binnur Esendir) sona ermiştir” dedi.

TEKRAR TEKRAR MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALDIK

Öte yandan 4 yıllık süreçte sağlıkta dönüşümle ilgili pek çok şey yaşandığını belirten Büyükyavuz, “Bazı kanunlar geri döndü, torbalara tekrar kondu. Tekrar tekrar mücadele etmek zorunda kaldık. Bu mücadele de destek veren özellikle Genel Sekreterimiz Dr. Aysel Divarcı ile birlikte tüm yönetim kurulu ve Tabip Odası’nda görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

KAZANIM OLMASA DA MÜCADELE MÜCADELEDİR

4 yıl içerisinde birşeyler yapmaya çalıştık. 4 yılın sonunda çok fazla kazanımımız olmasa da mücadele, mücadeledir. Belki bazı şeylerin tarafımızca daha olumlu olmasını sağlayabilmişizdir. Belki bazı kanunları geciktirme şansımız olmuştur. Mutlaka bir mücadele verilecekse verilmelidir. Bir sonuçla ilişkilendirilmemesi lazım. Yeni seçilen arkadaşlarımız da bu mücadeleyi bizlerden çok daha iyi olmak üzere sürdüreceklerdir” şeklinde konuştu.

Büyükyavuz son olarak kendilerine görev süresi boyunca destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

ÖZVERİ VE MÜCADELEYİ BİZ SÜRDÜRECEĞİZ

Yeni yönetimin başkanlığını yapacak olan Dr. Musa Bacaksız ise sivil toplum kuruluşlarında çalışmanın özveri istediğini bildirdi. Bu özveriyi İlker Büyükyavuz ve yönetim kurulunda görevlilerin çok iyi gösterdiklerini ifade eden Dr. Bacaksız, “Şimdi görevi bize devredecekler. Bizde aynen onların çizgisinde aynı özveriyi ve mücadeleyi göstererek, sağlık alanındaki olumsuzlukları tespit etmeye ve çözüm yolları üretmeye devam edeceğiz. Özverisi ve çalışmaları için İlker Bey ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 847 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...