Nezarethaneler AB standartlarına uygun hale getiriliyor

29 Nisan 2014 15:56

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or beraberindeki heyetle birlikte Atabey İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. Atabey İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ayhan Çiçek ve görevli polisler kendisini karşıladılar.

İlçe Emniyet Amir Vekili tarafından ilçe hakkında verilen kısa brifingin ardından hizmet binasında yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmalar ile hizmet binasının ve personel lojmanlarının dış cephe mantolaması ve muhtelif onarımları tamamlanmıştı. Bunun dışında İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’ un büyük önem verdiği ve ilimizdeki tüm birimlerdeki nezarethanelerin ve Avukat görüşme odalarının Avrupa Birliği standartlarına uygun hale getirilmesi talimatının ardından ilçede yapılan çalışmaları yerinde gördü. Yapılan çalışmaları büyük beğeni ile inceleyen Mehmet Or ilimizdeki tüm birimlerde Polisin hizmet standartlarının yüksek olması gerektiğini ve her türlü sorunu için gelen vatandaşın en iyi hizmeti alması gerektiğini belirtti.

Binada yapılan incelemelerin ardından İlçe Emniyet Amirliği personeli ile birlikte toplantı yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or personelin görüş, istek ve sorunlarını dinledi.

Dönüş yolunda il merkezine geliş yolu üzerindeki yol kontrol ve uygulama noktasında aracını durduran Emniyet Müdürü uygulama noktasında görev yapan polislerle bir süre sohbet etti. Isparta polisinin her an göreve hazır olduğunu, vatandaşın huzur ve güvenliğinin kendileri için en önemli görev olduğunu belirtti.

 

 

 

Bu haber 802 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...