Yalvaç Belediye Meclisi Pazartesi toplanacak

3 Mayıs 2014 11:39

Yalvaç Belediye Meclisi 05.05.2015 Pazartesi günü saat:20.00’de Mayıs Ayı olağan toplantısı için Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

GÜNDEM                                         :

1- Belediye’ye ait 2013 Mali Yılı İdari ve Kesin Hesabının görüşülüp karara bağlanması,

2- 14.05.2014 ve 31.12.2014 tarihleri arasında Belediyemizde boş bulunan Teknik Hizmetler sınıfı Tekniker kadrosu karşılığı Tam zamanlı Sözleşmeli tekniker, Yine boş bulunan Avukat kadrosu karşılığı kısmi sözleşmeli avukat çalıştırılması ve maaşının belirlenmesi konusunun görüşülmesi

3- Araştırma komisyonu raporunun görüşülmesi (Yapımına yeni başlanan Otogar inşaatının Yalvaç içinden geçen sel çayı kenarında bulunması nedeni ile bu alana yapılmasında teknik açıdan sakınca bulunup bulunmadığı)

4- İçme suyu abonelerinin içme suyu borcu, Belediye taşınmazlarının kira, kalorifer yakıtı, temizlik işçi ücreti gecikmelerine hali hazırda uygulanmakta olan gecikme faiz oranlarının ilgili yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yeniden düzenlenmesi hususunun görüşülmesi

5-Yeni Kiraya çıkarılacak belediye taşınmazlarının; ihale öncesi muhammen bedel değer tespitlerini tespit etmek üzere araştırma komisyonu kurulması hususunun görüşülmesi.

6- Tapu müdürlüğündeki Belediyemizin tüm işlemlerini takip ve sonuçlandırmaya Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ’ye  5 yıl yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

7- Belediyenin geçmişe yönelik alacaklarının tahsili, tahsilâtı hızlandırıcı ve yapılandırılması konularını araştırmak üzere araştırma komisyonu kurulması hususunun görüşülmesi.

8- Belediyede görev yapan kamu görevlilerine Sosyal denge tazminatı ödenmesine, ödenecek miktarın belirlenmesi için yetkili memur sendikası ile görüşme yapmasına ve sözleşme metni imzalanması için belediye başkanına; Belediye meclisince Anayasa, uluslar arası sözleşmeler ve 4688 sayılı kanunun ilgili maddeler mucibince yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

9- 02.04.2013 tarihinde ihalesi yapılan 411 ada,6 parselde kayıtlı arsa üzerine akaryakıt+ LPG istasyonu için 5393 sayılı yasanın 18/e maddesi gereğince 10 yıllık Opet petrolcülük AŞ.ile kira sözleşmesi imzalanması konusunun görüşülmesi.

10- 02.04.2013 tarihinde ihalesi yapılan 411 ada, 6 parselde kayıtlı arsa üzerine akaryakıt + LPG istasyonu yapım işi tamamlanmış olup ihalenin ilgili şartnamesinin 15.maddesi gereği Opet  Petrolcülük A.Ş. (200.000.00TL- İkiyüzbintürklirası) ile Aygaz A.Ş.ye  (70.000.00 TL-Yetmişbintürklirası) teminat mektupları verilmesi buna karşılık Türkiye İş Bankası Yalvaç şubesine 411 ada 7 parselde bulunan soğuk hava deposunun ipotek verilmesi hususunun görüşülmesi.

11-Belediyemize ait vidanjör ile su verme ve çekme ücretinin kamu kurum ve kuruluşlarına uygulanmaması hususunun görüşülmesi.

12- Isparta Ticaret Borsasına laboratuar açmak üzere, Mülkiyeti belediyemize ait Toptancı hal binasındaki 3.nolu iş yerinin elektrik, su, kalorifer yakıt ücreti, temizlik işçilik ücretlerinin borsa tarafından karşılanmak kaydı ile karşılıklı protokol yapılarak verilmesi hususunun görüşülmesi.

13-2013 Haziran Ay’ı Meclis Toplantısı gününün tespit edilmesi

 

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...