Belediye şirketleri SANTEK’te yerini aldı

3 Mayıs 2014 11:50

18. SANTEK Yapı Dekorasyon ve Doğalgaz Fuarı, Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı. Isparta Belediyesi şirketlerinden BELMAŞ, ISBAŞ ve İSTEM’in de standının bulunduğu fuarın açılışı Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından yapıldı.

4 Mayıs’a kadar açık kalacak olan fuarın açılışında konuşan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, daha önce de söylemiş olduğu gibi Isparta’ya daha büyük bir fuar alanı kazandırılması için çalıştıklarını ve sona yaklaştıklarını belirtti. Günaydın, Batıkent Mahallesi ISBAŞ Fabrikası arkasındaki 50 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre ve Sergi Salonu’nun yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi. Günaydın, “Bundan sonra Santek başta olmak üzere çeşitli tüm fuarlar yapımı devam eden ve 9 bin metrekare kapalı alanı bulunan Gökkubbe’de yapılabilecek. Fiziki olarak yeterli bir alanımız mevcut. Santek Fuarımızın Isparta’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışı gerçekleştirilen fuar 4 Mayıs’a kadar açık kalacak olup, mobilya, dekorasyon, mutfak, banyo, yapı, mantolama ve doğalgaz üzerinde birçok firmanın standı bulunuyor. Isparta Belediyesi de ISBAŞ ve BELMAŞ’ın ürettiği bimsblok, ısı ve yalıtım malzemelerinin yanı sıra ISTEM’in ürettiği doğal taş ürünleri ile fuara katılıyor.

 

 

Bu haber 793 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...