Senir´den SDÜ´ye Teşekkür

5 Mayıs 2014 15:56

Senir Kasabası Belediye Başkanı Kazım Önder Varol ve Senir İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Öztürk, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Numan Tamer’i makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede Kazım Önder Varol ve İbrahim Öztürk, Avrupa Birliği Ulusal Ajans tarafından kabul edilen ve Teknoloji Kulübü tarafından yürütülen “Teknolojiyi Uzak Köylere Taşıyoruz Projesi" kapsamında Senir İlköğretim Okulu’nda yapılan çalışmalardan dolayı SDÜ yönetimine ve Teknoloji Kulübü üyelerine teşekkür ederek plaket takdim etti.

Kazım Önder Varol “Teknoloji Kulübünün ihtiyacımız olan zamanda böyle projeyle belediyemize gelmesi bizleri çok sevindirdi. Okulumuzun böyle bir çalışmaya gerçekten ihtiyacı vardı. Kulüp üyelerinin aidiyet duygusu içerisinde, büyük bir titizlikle yürüttükleri çalışma, bizleri çok gururlandırdı. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin tüm gençler tarafından aynı sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirilmesini diliyor,  bu konuda Teknoloji Kulübünü kutluyoruz, SDÜ’ye de çok teşekkür ediyoruz ” diye konuştu.

Teknoloji Kulübü Başkanı Ferdi Alakuş ise 300 öğrencinin eğitim gördüğü Senir İlkokulu’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Okulumuzda öncelikle elektrik tesisatlarının değişimi yapıldı, sınıflarda tehlike arz eden anahtar ve prizler değiştirilerek çocuk korumalı anahtar ve prizler takıldı. Yine sınıflarda ve koridorlarda yanmayan tüm ampuller değiştirildi, masaları,sıraları veya kapıları problemli sınıflar tamir edildi. İnternet hatları değiştirilerek sınıflara Wi-fi bağlantısı sağlandı, telefon hatları yenilendi.  Okulumuzun içinde tüm tamir ve tadilat işleri tamamlandıktan sonra boya işlemini gerçekleştirdik. Son olarak kapı ve kat korkulukları boyanarak okulumuzun daha iyi şartlarda eğitime devam etmesi sağlandı.  Bu projeyi başarılı bir şekilde bitirmenin haklı gururunu yaşıyor, bize destek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber 1297 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...