AKEDAŞ faiz borçlarını silecek

5 Mayıs 2014 16:07

CLK Akdeniz Elektrik Perakende AŞ, Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceklerini bildirdi.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende AŞ, hizmet alanlarında bulunan Antalya, Burdur ve Isparta'da 2013 yılı Mayıs öncesinden ödenmemiş fatura borcu bulunan abonelerin 126 milyon TL tutan faiz borçlarına af getirdiklerini ve Haziran sonuna kadar sadece anaparayı ödeyen abonelerin borçlarının sıfırlanacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada bu kampanyadaki amacın; Abonelerin hukuki problemlerini ortadan kaldırmak ve onlara ekonomik olarak destek vermek olduğu vurgulandı.

TAKSİTLENDİRME YA DA YAPILANDIRMA OLMAYACAK

Öte yandan kampanya ile 286 bin faturada 126 milyon TL gecikme faizinin silinmiş olacağı ve kurum tarafından taksitlendirme ya da yeniden yapılandırmaya gidilmeyeceğinin altı çizildi. Sadece kredi kartı sahipleri isterlerse taksit imkanından faydalanabilecek.

ISPARTA’DA 4000 FATURA AF KAPSAMINDA

Diğer taraftan şirket Isparta’da af kapsamına giren toplam 4000 fatura olduğunu açıkladı. Bunun parasal karşılığı ise 2,5 milyon TL.

 

Bu haber 572 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...