Yeni Dönem Altyapı Çalışmaları Başladı

6 Mayıs 2014 15:08

Isparta Belediyesi yeni dönem altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin500 metreuzunluğundaki 110 Cadde’den başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yorgun asfaltı freze ile kaldırılan caddede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce başta yağmur suyu olmak üzere altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanması ve caddenin dayanıklı asfalta kavuşturulması planlanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, geçen dönem altyapı çalışmalarında yüzde 70 oranına ulaştıklarını ve kalan yüzde 30’luk bölüm ile şehrin tamamının dayanıklı asfalta 3 yıl içerisinde kavuşacağını söyledi.

Başkan Günaydın, seçim çalışmalarında Isparta halkına verdiği sözlerin yerine getirilmesi amacıyla çalışmaların geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de cumartesi-pazar demeden mesai mefhumu gözetmeden devam edeceğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 110 Cadde’nin trafik açısında önemli bir yol ağında bulunduğunu ve Yedişehitler ile Bahçelievler Mahallesini birbirine bağlayan bir hat olduğunu belirtti. Günaydın, “Bu caddemiz Yedişehitler, Bahçelievler, Fatih ve Zafer Mahallelerimize de aynı anda hizmet verecek. Bugüne kadar yağmur suyu başta olmak üzere altyapı çalışmalarını gerçekleştirmiştik. Isparta’mızın yüzde 70 oranında altyapısı tamamlandı. Kalan işlerde 3 yıl içerisinde tamamlanacak. 110 caddemizin doğalgazı da tamamlanmıştı. Altyapı çalışmalarımızın ardından asfalta geçilecek. Caddemiz 10 gün içerisinde yeni haliyle hizmete girecek. 3 ayda tamamlanabilecek bir çalışmayı 10 günde tamamlayacağız. Bu caddemiz bu bölgede oturan halkımıza ve tüm Isparta’mıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

Bu haber 619 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...