“Basın olayı büyütüyor”

2 Ekim 2012 18:45

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Partinin halef – selef Milletvekilleri Mevlüt  Coşkuner ile Ali Haydar arasındaki sözlü tartışmanın aslında büyütülecek bir durum olmadığını belirterek; “Basın bu işi gereğinden fazla büyütüyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, geçtiğimiz hafta içinde basına yansıyan ve CHP eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’in bir televizyon programında söylediği sözlerle başlayan mevcut Milletvekili Ali Haydar Öner arasındaki sözlü tartışma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İl yönetiminin iki vekili bir araya getirerek CHP ve Isparta için çalışacaklarını ifade eden Başkan Şenol; “Yönetimlerin görevi ayrıştırıcı değil birleştirici olmaktır. İki vekilimiz arasında herhangi bir husumet yoktur. Biz örgüt olarak vekillerimizin birbirleri hakkında kamuoyunda kötü açıklamalar yapmasından yana değiliz. Vekiller arasındaki olayı büyüterek partide ayrımcılık yapmamalıyız. Biz yönetim olarak ayrımcılığı değil birleştiriciliği hedefliyoruz. Zaten, ortada sanıldığı kadar büyük bir tartışma da yoktur. Sadece basın bunu büyütüyor” dedi. 

Bu haber 720 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...