Önergeleri eski partisi tarafından reddedildi!

6 Mayıs 2014 15:18

Geçen dönem AK Parti'den istifa ederek yerel seçimlerde MHP'den yeniden İl Genel Meclisi seçilen Şarkikaraağaç Üyesi Süleyman Akan'ın verdiği iki önerge eski partisi tarafından reddedildi.

22. İl Genel Meclisi çalışma döneminde  Şarkikaraağaç'tan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi seçilen daha sonra partisinden istifa ederek MHP'den yerel seçimlerde yeniden İl Genel Meclis üyesi olan Süleyman Akan'ın önergeleri reddedildi. Mayıs ayı İl Genel Meclisi'nin ilk oturumunda Akan, Şarkikaraağaç ilçesi Beyköy'de içme suyu deposunun yetersiz olmasından ötürü eski deponun bakım ve tadilatının yapılması ile, Çavundur Köyü'nden geçen çayın yağış döneminde taşkına neden olmasından ötürü verdiği mağduriyetlerin önlenmesi noktasında önerge verdi.

AKP ÖNERGEYİ REDDETTİ

AK Parti Grup Sözcüsü Nail Yaşar Akgül, içme suyu konusunda  Meclis'in hassasiyetle üzerinde durduğu ve bu konuda yeterli çalışmaların zaten olduğunu söyledi. Akgül, taşkın önergesiyle de ilgili olarak konunun DSİ'nin konusu olduğunu Özel İdare çalışma alanına girmediğini ifade etti. Akgül, önergelerin gündeme alınmamasını istedi. Yapılan oylamada MHP ve CHP'li üyeler önergeye kabul oyu verirken, çoğunlukta olan AK Parti grubu tarafından reddedildi.     

Bu haber 595 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...