Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

9 Mayıs 2014 15:16

Eğirdir Belediyesinin Katkıları ile bu yıl ilki düzenlenen Bahar Şenlikleri futbol turnuvası dün oynanan karışlaşmalar ile start aldı.  Turnuvanın açılışını Eğirdir Kaymakamı DR. Yalçın Yılmaz ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptı. Açılış’ta Başkan Şengöl’e Serpil Ana Meyve ve Eğirdir Gençleri 32 Numaralı üzerinde Ömer Şengöl yazılı forma hediye edilirken, Başkan Şengöl spor için gençler için her zaman destekçi olacağını söylerken objektiflere poz vermeyi ‘de ihmal etmedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl açılışta yaptığı konuşmasında “ Halı Saha futbol turnuvasını düzenleyen arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençler turnuvayı biraz aceleye getirdiler, burada yapılacak daha çok iş vardı elimizden geldiğince çevre düzenlemesini yetiştirmeye çalıştık. Çeşitli yaş gruplarında okullar arasında da böyle bir turnuva yapıp Eğirdir’deki yetenekli gençlerimize spor yapma imkanı sunmaya devam edeceğiz. Turnuvaya Katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Daha sonra Turnuvanın açılış maçı olan  Damak Döner- Türk teknik maçının başlama vuruşunu yapan Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e iki takımda çiçek hediye ederken Turnuvaya katılan Serpil Ana Meyve ve Yüce-Taş takımları Başkan Şengöl’e isminin yazılı olduğu 32 Numaralı forma hediye etti.

Bahar Şenlikleri Halı Saha Futbol Turnuvasında ilk gün oynanan mçalar sonunda alınan sonuçlar ise şu şekilde;

DAMAK DÖNER: 2   TÜRKTEKNİK: 2 

GÖKDERE: 6  GÜLBUDAK :6

BADEMLİ: 1  MAVİGÖL: 14

YÜCETAŞ: 17  BARLA: 0

Bu haber 1277 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...