“Isparta Belediyesi ülkücü hareketin yüz akı olmuştur”

9 Mayıs 2014 15:18

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ve Belediye Meclisi üyelerinin de aralarında bulunduğu 30 kişilik heyet Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi parti merkezinde ziyaret etti. Heyet ayrıca parti genel merkezinde bulunan 4 genel başkan yardımcısını da makamlarında ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kabul edilen Başkan Günaydın ve beraberindekiler Isparta ile ilgili olarak bilgiler verdi. Genel Başkan Bahçeli, Isparta ve Türkiye gündemine ilişkin olarak Isparta heyetine açıklamalarda bulunurken, Başkan Günaydın ve ekibine yeniden seçilmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başarı dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler ayrıca parti genel merkezinde bulunan Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu’yu makamlarında ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada belediye olarak hizmetlerinin hızlı ve daha da artarak devam edeceğini belirtirken, bu hizmetleri yeni seçilen belediye meclisi üyeleriyle birlikte götüreceklerini söyledi. Günaydın, “Birlik, beraberlik içerisinden şehrimiz başta olmak üzere ülkemize hizmet etme amacındayız” dedi.

Yapılan ziyaretlerde ortaya konan görüşlerde ise Isparta için yapılan hizmetlerin ortada olduğu, yeni dönemde tecrübeli ve yetişmiş kadrolarla daha iyi hizmetler yapılabileceğine olan inancın tam olduğu dile getirilerek, “Göğsümüz kabarıyor” denildi.

Isparta’da partinin isminin en iyi şekilde teşmil edildiği kaydedilirken, MHP ve Başkan Günaydın tarafından Isparta’da zafer kazanma hazzının yaşatıldığı aktarılarak, “Isparta Belediyesi ülkücü hareketin yüz akı olmuştur. Allah başarılarınızı daim etsin. Her yere Isparta Belediyesi’ni örnek olarak gösteriyoruz. Isparta denince anlatacak çok şeylerimiz var. Bu seçimlerde bize, camiamıza bu sevinci yaşattınız” görüşlerinde bulunuldu.

 

Bu haber 590 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...