Senirkent Tarım Girdileri Sergisi yoğun ilgi gördü

9 Mayıs 2014 15:44

Senirkent İlçesinde, Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir, İlçe Kaymakamı Mehmet Sayın,  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Veli Hikmet Arslan, Senirkent Ziraat Odası Başkanı Nuri Yalçın  ve çok sayıda çiftçinin katılımıyla “2. Senirkent Tarım Girdileri Sergisi” yapıldı.

İlaç, gübre, traktör ve ekipmanların tanıtıldığı, çiftçilerimiz bilgilendirildiği sergi iki gün sürdü. Sergi kapsamında birinci gün; Senirkent Kaymakamı Mehmet Sayın, Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Ziraat Odası Başkanı Nuri Yalçın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Veli Hikmet ARSLAN ile Isparta Teknokent Müdürü İrfan Ateşoğlu’ nun katılımıyla Senirkent Kaymakamlığı toplantı salonunda Senirkent’in tarımsal yönden ilerleme ve gelişme kaydetmesi için bir değerlendirmeler toplantısı yapıldı.

Serginin ikinci gününde düzenlenen toplantı da ise, SDÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yüksek Ziraat Mühendisi Fatma Aydınlı tarafından; ilaçlama ve gübreleme hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı bir seminer verildi.

           

 

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...