Sav ve Ağlasun Belediye Başkanlarından ziyaret

10 Mayıs 2014 12:28

Isparta’nın Sav Beldesi ve Burdur’un Ağlasun İlçesi Belediye Başkanları ile belediye meclisi üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye meclisi üyeleri ile birlikte Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar ve Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan yeni dönem çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

30 Mart’ta yapılan seçimlerin geride kaldığını ve artık iş yapma zamanı olduğunu söyleyen Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, “Isparta Belediyemizi abi belediye olarak görüyoruz ve öyle kabul ettik. Bundan sonraki hizmetlerimizde de birlikte hareket etme düşüncesi taşıyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bu dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirten Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan da, “Belediye Başkanımızın geçen dönem bizlere katkısı büyük oldu. Bu dönemde de her konuda katkılarının olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Sav ve Ağlasun Belediye Başkanları ile meclis üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Sav’ı en yakın belediyemiz, Ağlasun’u da en yakın komşu belediyemiz olarak görüyoruz. Bu görüşmelerden güzellikler ve yardımlaşmalar çıkacaktır. Başkanlarımızı meslektaş olarak görüyoruz. Meslektaşlar olarak birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Bu ziyaretler bize moral, güzellik, katkı, güven ve enerji veriyor. Başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...