Yollar genişliyor

12 Mayıs 2014 16:55

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni dönemdeki hedeflerini de ortaya koymaya başladı. Günaydın, Isparta’nın e büyük sorunlarından biri olan trafik sorununu da büyük ölçüde çözecek olan yeni proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, trafik sorununa el atıyor. Günaydın, yıllar geçtikçe iyice içinden çıkılmaz bir hal olan trafik sorunu için yol genişletme yöntemine başvurmaya hazırlanıyor.

HEM TRAFİK HEM DE OTOPRAK SORUNU ÇÖZÜLEBİLİR

Hem yolların dar olması hem de yollara yapılan araç parkı nedeniyle trafiğin tıkanma noktasına geldiğini belirten Günaydın, ‘’Yolları genişletme çalışması yapacağız. Bu konuda Meclis üyelerimizle birlikte bir çalışma yapmak istiyoruz. Yolu genişletmenin birkaç farklı yöntemi bulunuyor. Bu yöntemler sayesinde yolu genişleterek akışı sağlamak istiyoruz’’ dedi.

MECLİS ÜYELERİNDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Öte yandan yeni dönemde yapacağı projeler konusunda Meclis üyelerine sonsuz güven duyduğunu ifade eden Günaydın, ‘’Bu dönemde meclis üyelerimizi pürüzsüz bir şekilde seçmeye gayret gösterdik. Onlardan çok şey bekliyorum. Isparta’nın en büyük sorunlarını çözmek için kendilerine ihtiyaç duyacağız. Güzel projeler ortaya çıkacağına inanıyorum. Daha yapacağımız çok iş var’’ diye konuştu.

 

 

Bu haber 616 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...